‘Konya Defence’ Yayın Hayatında Başladı

‘Konya Defence’ Yayın Hayatında Başladı
Konya Defence, Kasım sayısıyla yayın hayatına başladı.

Sahibi ve Yazı İşleri Müdürlüğü’nü Hüseyin Toptaş’ın yaptığı ve kapak konusu ‘Savunmada Atağa Geçen Konya, Ana Yüklenici Olmak İstiyor’ manşetiyle hazırlanan Konya Defence, Kasım sayısıyla yayın hayatına başladı.

Konya’da dergi yayıncılığı alanında yeni bir soluk, yen bir vizyon getireceği ve adından söz ettirecek Konya Defence&Arms’ın ilk sayısında önemli isimlere ve konulara yer verildi.

Konya Defence&Arms Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Toptaş, Haber Kent’e yaptığı açıklamada, Konya’da dergicilik alanında yeni bir soluk ve vizyon getireceklerini söyledi.

Derginin çıkarılmasında emeği geçenlere ve destekte bulunanlara teşekkür eden Toptaş, editör köşesinde, “Ülkeler için stratejik konuma haiz olan savunma ile ilgili ihtiyaçlar ne kadar yerli olur, yabancıya muhtaç olmazsa savunma güvenliğimiz o kadar güçlü olur. Konya’da savunmaya yapılan büyük yatırımın yeni yatırımların da müjdecisi olacağına inanıyoruz. Konya Defence&Arms olarak yapılan çalışmaları yakından takip ederek sektördeki gelişmeleri yayınlarımızla kamuoyuna sıcağı sıcağına aktarmaya çalışacağız.

Dergimizin ilk sayısı ile sektöre merhaba derken savunma sanayiindeki millileşmenin en kısa zamanda yüzde yüzlere varmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Önemli isimlere sayfalarında yer veren Konya Defence ilk sayısında, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Konya Valisi Vahdettin Özkan, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Konya Savunma Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Koyuncu, Konya Teknoloji Endüstri Bölgesi Genel Müdürü Mustafa Sezai Öztürk, Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İhsan Bostancı, Tümosan Genel Müdürü Halim Tosun’la yapılan röportaj yazılarıyla okuyucusuyla buluşuyor.

Konya Sanayi Odası tarafından düzenlenen Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları da derginin ilk sayısında yer alıyor.

Haber Kent olarak yeni yayın hayatına başlayan Konya Defence&Arms Dergisi’ne başarılar dileriz. Derginin Yazı İşleri Müdüründen yayına hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik eder, başarılarla dolu nice sayılara ulaşmasını temenni ederiz.

(MÇ/Haber Kent/Özel)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.