Konya Polisi, Hasta Olanında, Yolda Kalanında Yanında Oldu

Konya Polisi, Hasta Olanında, Yolda Kalanında Yanında Oldu
Konya'da geçtiğimiz iki günde kar yağışı ve tipinin etkili olması sebebiyle şehirlerarası yollarda zaman zaman aksamalar meydana geldi. Birçok vatandaşın yardımına ise Konya Polisi koştu.

Konya'da kar, tipi ve buzlanmanın etkisiyle şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlamak adına Konya Bölge Trafik ekiplerince yer yer karayollarındaki araç trafiği durdurularak kontrollü geçişlerle ulaşım sağlandı.

Hava şartları ve iklim koşulları sebebiyle Karapınar'dan Konya istikametine otobüsle seyahat eden vatandaşlar Karapınar Otobüs terminalinde misafir edildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri ve Karapınar zabıta ekipleri tarafından yolcuların ihtiyaçları giderilerek sıcak çorba, su, çay, kahvaltılık ve etli ekmek ikramında bulunuldu.

Otobüs terminalinde bekleyen yolculardan bir annenin 6 aylık bebeği rahatsızlandı, durumu fark eden İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri anne ve bebeği alarak hızlıca hastaneye yetiştirdi.

Ayrıca yol kenarında bekleyen çekici ve kamyon şoförlerine de Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince yardım ulaştırıldı yolun açılması için yol kenarında bekleyen onlarca çekici ve kamyon sürücüsüne de polis ekiplerince sıcak çorba ve çay ikram edildi.

Eksi 8-10 derece hava koşullarında ekip araçları ile taşınan ve polisler tarafından ikramların kendisine ulaştırıldığını gören vatandaşlar Karapınar polisine teşekkür etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.