Konya SMMMO’da ‘Bilgi Güncelleme’ Semineri

Konya SMMMO’da ‘Bilgi Güncelleme’ Semineri
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, mesleki anlamda bilgileri güncellemek için üyelere ve stajyerlere yönelik eğitim düzenledi.

Meslek çalışanlarını bilgilendirmek adına seminer çalışmalarını sürdüren Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, üyelerine ve stajyerlerine ‘Vergi Kanunlarındaki Güncel Değişiklikler Konulu’ bir seminer düzenlendi.

 Konya SMMM Odası hizmet binasında düzenlenen seminerde, İstanbul SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyesi Eğitimci Halim Bursalı bilgi verdi.

Seminerin açılışında konuşan Konya SMMM Odası Başkanı Abdil Erdal, mesleki anlamda bilgileri güncellemek için üyelere ve stajyerlere yönelik eğitimlerin aralıksız devam ettiğini belirtti.

Başkan Abdil Erdal, Staja Giriş Sınavı Hazırlık Kursu ve Konya SMMM Odası, İŞKUR ve Selçuklu Halk Eğitim İşbirliği içerisinde İstihdam Garantili Ön Muhasebe Kurslarının süreceğini ifade ederek, “Sosyal Etkinlik olarak üyelerimiz ve stajyerlerinden oluşan Futbol Turnuvasının 12. Haftasını gerçekleştireceğiz.  1-7 Mart tarihleri arasında Muhasebe Haftası nedeniyle Odamızda, Muhasebe Haftası kokteylini üyelerimiz ve stajyerlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” dedi. 

Seminerde, 7338 Sayılı Kanunla Vergi Kanunlarımıza Getirilen Değişiklikler, e-Uygulamalarda Gündem, İşletmede Bulunan Döviz ve Altınlardaki Kur Farkı ve Faiz Gelirlerindeki İstisna, Yılsonu Hatırlatmaları, Gündemdeki Diğer Değişikler konusu hakkında bilgi verildi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.