Konya Spor Lisesi Gururlandırdı

Konya Spor Lisesi Gururlandırdı
Karaman'da düzenlenen okullar arası gençler voleybol grup müsabakalarında mücadele eden Konya Spor Lisesi Erkek Voleybol takımı, bir üst tura yükselerek Konya'nın gururu oldu.

Karaman'da düzenlenen okullar arası gençler voleybol grup müsabakalarında mücadele eden Konya Spor Lisesi Erkek Voleybol Takımı bir üst tura yükselerek Konya'nın gururu oldu.

Okul Sporları 2020 yılı faaliyet takviminde yer alan Okullar Arası Gençler Voleybol grup müsabakalarının Karaman etabı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Kazım Karabekir Spor Salonu ve Yunus Emre Spor Salonu’nda oynanan final maçlarının ardından sona erdi. Dört gün boyunca bir birinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olan müsabakalarda erkekler kategorisinde Konya, Karaman ve Hatay takımları, kızlarda ise Mersin, İstanbul ve Konya temsilcileri bir üst tur olan yarı final biletini alan takımlar oldu.

Karaman'da büyük bir mücadele vererek grubunda karşılaştığı Şanlıurfa, Osmaniye ve Adıyaman takımlarını yenen Konya Spor Lisesi Voleybol Erkek Takımı’nın yarı finale çıkması ise Konya’da büyük bir sevinçle karşılandı.

Konya Spor Lisesi Voleybol Erkek Takımı, önemli bir başarıya imza atarak, Grup Şampiyonu olmuştu.

Grup müsabakalarında tüm rakiplerini yenerek yarı finale kalmayı başaran Konya Spor Lisesi Erkek Voleybol Takımı, Türkiye Yarı Final Birinciliği için Muğla'da düzenlenecek olan Müsabakalarda Konya'mızı en güzel şekilde temsil edeceklerine canı gönülden inanıyorum diyen Konya Spor Lisesi Müdürü Veysel Dudu, “Voleybol Erkek Takımımızı tebrik ediyor, Voleybol Antrenörümüz ve Beden Eğitimi Öğretmeni Bekir Turhan ve Okul Müdür Yardımcımız Veli Şükrü özen olmak üzere oyuncularımızın Türkiye Grup Müsabakalarında Konya'mız adına önemli başarılara imza attığına gönülden inanıyorum. Amacımız Konya'mızın ismini Türkiye Yarı Finallerinde en güzel şekilde duyurmaktır" ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.