Konya’da Kaçak Sigara Operasyonu

Konya’da Kaçak Sigara Operasyonu
Beyşehir İlçesinde Müzik ve Hediyelik Eşya işi yapan bir iş yerine düzenlenen operasyonda çok sayıda tütün ve boş makaron ele geçirildi.

Konya’nın Beyşehir İlçesinde Müzik ve Hediyelik Eşya işi yapan bir iş yerine düzenlenen operasyonda çok sayıda tütün ve boş makaron ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, ‘Huzur ve Güven Şehri Konya’ ilkesiyle çalışan Konya İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

 

Çok Sayıda Kaçak Tütün Mamulü Ele Geçirildi

 

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince kaçakçılara yönelik operasyonlar için düğmeye basıldı. Yapılan çalışmalarda Müzik ve Hediyelik Eşya işi yapan bir iş yerinde kaçak tütün ve tütün mamulleri olduğunu tespit eden polis ekipleri iş yerine, bir eve, bir araca ve bir depoya operasyon düzenledi.

Polis Ekiplerince yapılan aramalarda bandrolsüz 465 bin 200 adet boş makaron, bandrolsüz 17 bin 840 adet doldurulmuş makaron sigara, 64 kilogram 600 gram kıyılmış tütün, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 1 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği ele geçirilerek el konuldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.