Konya'daki Cinayetin Azmettiricileri Yakalandı

Konya'daki Cinayetin Azmettiricileri Yakalandı
Tabancayla Vurarak Öldürdükleri Kişiyi Kameraya Kaydettiler: Cinayetin Azmettiricileri Yakalandı Konya'nın Kadınhanı İlçesi’nde 1 kişiyi tasarlayarak öldüren şahıslar, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Konya'nın Kadınhanı İlçesi’nde 1 kişiyi tasarlayarak öldüren şahıslar, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay 14 Ocak 2022 günü Konya'nın Kadınhanı İlçesi’nde meydana geldi. Bir şahsın tabanca ile vurularak öldürüldüğü başka bir şahsın da öldürme anını kameraya kaydettiği Cinayet Büro Amirliği ekiplerince tespit edildi.

Cinayet Büro Amirliği Ekiplerimizin yaptığı sokak çalışmaları ve kamera görüntülerini incelemesi sonrası olaya karışan 3 kişi tespit edildi.

Cinayet Büro ekiplerince Selçuklu ve Kadınhanı ilçelerinde yapılan operasyonlarda, azmettirici ve olaya karıştığı tespit edilen H.D., M.D., M.E.D. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli şahıslardan biri Cinayet Büro Amirliğindeki ifadesinde olayın azmettirme, planlama ve gerçekleştirme aşamalarını, olayda kimlerin olduğunu tek tek itiraf etti. Şahsın ifadesi yapılan sokak çalışmaları ve kamera görüntüleri ile doğrulandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şahıs ‘Kasten Adam Öldürmeye Azmettirme Suçu’ndan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.