Konya’nın 6 İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu: 14 Gözaltı

Konya’nın 6 İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu: 14 Gözaltı
Konya’da narkotik ekipleri yaptıkları operasyonlarda 14 kişiyi gözaltına aldı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak / Nakletmek ve Kullanmak suçlarında 14 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalarda zehir tacirlerine geçit verilmedi.

Sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda Konya merkez Selçuklu, Karatay, Meram ilçeleri ile Akşehir, Seydişehir ve Ereğli ilçelerinde çok sayıda ikamet, araç ve şahıslarda yapılan aramalarda, 24 Parça halinde 4 kilo 160 gram plaka esrar maddesi, 238 adet uyuşturucu hap, bir miktar eroin ve metamfetamin maddesi ele geçirilerek el konuldu.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hakkında 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs ise polis ekiplerince yakalandı.

Uyuşturucu Ticareti Yapmak / Nakletmek Ve Kullanmak Suçlarından 5 Şüpheli Tutuklandı

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak suçlarından gözaltına alınan 14 şüpheliden 9’u serbest bırakılırken 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.