Konyaspor, Alanya’da 3 Puan Avında

Konyaspor, Alanya’da 3 Puan Avında
Konyaspor, Süper Lig’in 27. haftasında bugün deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak. Zorlu mücadele 16.00’da başlayacak. Son 3 maçını kazanamayan yeşil-beyazlı temsilcimiz, Alanyaspor’u mağlup ederek yeniden çıkışa geçmek ve ikinciliğini korumak istiyor

KONYASPOR, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 27. hafta maçında bugün Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bahçeşehir Okullar Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’dta başlayacak. Mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılığını Serkan Ok ve Özgür Ertem yapacak. Bu maçın hazırlıklarını geçtiğimiz çarşamba gününden bu yana Antalya’da sürdüren Konyaspor, bugün akşam saatlerinde yapacağı taktik idmanının ardından Alanya’ya geçecek ve kampa girerek maç saatini bekleyecek. Ligde son 3 maçını kazanamayan ve şampiyonluk yarışından kopan Anadolu Kartalı, yarınki maçtan galibiyetle ayrılarak yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

 

KONYASPOR Teknik Direktörü İlhan Palut, takımın yeniden ayağa kalkması adına mental anlamda gayret gösteriyor. Palut, öğrencileri ile yaptığı görüşmelerde son 3 haftada yaşadıkları kırılmayı bir an önce geride bırakmak ve yeniden çıkışa geçmeleri gerektiğini vurguladı. Bu noktada oyuncularına güvendiğini kaydeden 45 yaşındaki teknik adam, Alanyaspor maçında yeni bir başlangıç yapacaklarına inandığını ifade etti. Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendikten sonra Spor Toto Süper Lig’de son 3 maçta sadece 1 puan alabilen ve 8 puan kaybeden yeşil-beyazlı temsilcimiz, ikincilik koltuğunu korumak adına Alanyaspor karşılaşmasına büyük önem veriyor. 49 puanı bulunan Konyaspor, zorlu karşılaşmayı kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

 

KONYASPOR'DA, Alanyaspor karşılaşması öncesi Soner, Sokol Cikalleshi ve Zymer Bytyqi sarı kart sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartı bulunan bu oyuncular, Alanyaspor maçında da kart görmesi durumunda 28. haftadaki Galatasaray mücadelesinde cezalı duruma düşecek. Öte yandan Başakşehir maçında sarı kart gören Amir Hadziahmetovic cezalı olduğu için yarınki Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Cezası sona eren Abdülkerim Bardakcı ise görev yapabilecek. Öte yandan temsilcimiz, oynadığı son maçlarda kalesini gole kapatamıyor. Yeşil-beyazlı ekip, 8 Şubat’ta kupadaki Fatih Karagümrük maçıyla başlayan süreçte oynadığı 4 resmi maçta 13 gol yedi. Kupa sınavında Fatih Karagümrük’ten 5, Kasımpaşa’dan ise 4 gol yiyen Konyaspor, Trabzonspor ve Başakşehir maçlarında da ikişer gole engel olamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.