Konyaspor Antalya’ya Galibiyet Parolasıyla Gidecek

Konyaspor Antalya’ya Galibiyet Parolasıyla Gidecek
Konyaspor’da zorlu Antalyaspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Dünü tek idmanla değerlendiren yeşil-beyazlılar, bugün taktik çalışması yapacak. Anadolu Kartalı yarınki çalışmanın ardından da Antalya’ya galibiyet parolasıyla gidecek.

KONYASPOR’da Antalya seferi yarın başlayacak. Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 36. hafta maçında Antalyaspor’a konuk olacak olan yeşil-beyazlı temsilcimiz, zorlu mücadelenin hazırlıklarını dün yaptığı taktik idmanıyla sürdürürken, bugün de tek çalışma gerçekleştirecek. Anadolu Kartalı yarın ise öğle saatlerinde yapacağı idmanla hazırlıklarına nokta koyacak ve Antalya’ya giderek kampa girecek. Yeşil-beyazlılarda, Fatih Karagümrük yenilgisinin moral bozukluğu tamamen atılırken, teknik heyet ve futbolcular Antalyaspor maçı için kenetlendi. Ligde son 3 haftayı girilirken, 64 puanla üçüncü sırada yer alan Konyaspor, ligde 12 maçtır yenilmeyen Antalyaspor’u devirerek, ikincilik umudunu son 2 maça taşımak ve üçüncülüğünü perçinlemek istiyor.

Konyaspor’un Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 36.haftasında, 9 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı maçı Mete Kalkavan yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Serkan Olguncan ve Erdinç Sezertam olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.