Konyaspor Basket Samsun’a Bileniyor

Konyaspor Basket Samsun’a Bileniyor
Konyaspor Basketbol’da zorlu Samsunspor maçının hazırlıkları galibiyet parolasıyla devam ediyor. Yeşil-beyazlılar yarınki idmanla çalışmalarını noktalayacak. Temsilcimiz rakibini mağlup ederek sezonu ikinci sırada bitirme adına önemli bir adım atmak istiyor

BASKETBOL Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, 29. hafta maçında sahasında oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşil-beyazlılar dünü tek idmanla değerlendirirken, çalışmalarına bugün de devam edecek. Konyaspor Basket yarın gerçekleştireceği idmanla da hazırlıklarına nokta koyacak ve maç saatini bekleyecek.

Yeşil-beyazlı ekip, normal sürede kalan 2 maçı da kazanarak play-off’a iyi bir sıralamadan girmeyi hedefliyor. Üst üste kazandığı Kocaeli Kağıtspor ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maçlarıyla 3. sıraya yükselen Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basket’te moraller yerinde.

 

DENİZLİ Basket’in normal sezon şampiyonluğunu büyük ölçüde garantilediği ligde play-off’tan bir takım daha Süper Lig’e adını yazdıracak. Amerikalı pivot Robert Upshaw’ın transfer edilmesinin ardından daha da güçlenen Dev Kartallar, son dönemde oynadığı basketbolla Süper Lig için umutlandı.

Ayrıca antrenmanlarda oyunculara pilates de yaptırılması dikkati çekiyor. Pilates hocası tarafından verilen eğitimde oyuncuların hem ruhsal, hem de fiziksel olarak daha iyi duruma gelmesine çalışılıyor.

Cengiz Karadağ’ın öğrencileri, 3 Mayıs Pazartesi günü saat 18.00’de evinde Samsunspor’u mağlup ettiği takdirde lig ikinciliği için iddiasını sürdürecek. Temsilcimiz, normal sezonu ikinci sırada tamamlarsa play-off’ta tüm turlarda saha avantajını eline geçirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.