Konyaspor, İzmir’de İlk Peşinde

Konyaspor, İzmir’de İlk Peşinde
Konyaspor, Göztepe maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak ve İzmir’e gidecek. Bugüne kadar Göztepe’yi deplasmanda yenemeyen yeşil-beyazlılar, bu kez şanssızlığına son vererek 3 puanla dönmek ve İzmir’deki ilk galibiyetine imza atmak istiyor

KONYASPOR’da İzmir seferi bugün başlıyor. Süper Lig’in 40. haftasında Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz bugün gerçekleştireceği idmanın ardından İzmir’e giderek kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.

Anadolu Kartalı’nda sakatlığı süren isimlerin yanı sıra sarı kart cezalısı Amir yarın oynanacak maçta forma giyemeyecek. Konyaspor yarın deplasmanda oynanacağı Göztepe maçını kazanarak rakibine karşı şanssızlığına da son vermek istiyor.

Geçtiğimiz hafta karşılaştığı Fatih Karagümrük’ü net bir skorla mağlup eden ve ligde nefes alan yeşil-beyazlı temsilcimizde tüm dikkatler Göztepe ile oynanacak maça çevrildi.

 

SÜPER Lig’de 6 maç aradan sonra kazanarak alt sıralarla bağlantısını kesen Konyaspor’da moraller yerinde. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Göztepe deplasmanından puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Anadolu Kartalı, rakibini mağlup ederek hem İzmir’de ilk kez galibiyet sevinci yaşamak, hem de ilk yarıda kaybettiği maçın rövanşını almak istiyor. Konyaspor bugüne kadar Göztepe ile deplasmanda oynadığı maçlarda galibiyet alamadı.

Rakibiyle İzmir’de oynadığı 9 maçta; 7 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde eden Anadolu Kartalı, bu maçlarda 5 gol atarken, kalesinde de 15 gol gördü.

 

KONYASPOR, Göztepe karşısında bu kez kazanarak, İzmir deplasmanında ilke imza atmak ve 3 puanla dönmek istiyor.

Öte yandan Konyaspor'da Alper Uludağ sevinci yaşanıyor. Sezonun ilk yarısında Sivasspor maçında sakatlanan ve sahalardan 6 ay uzak kalan yeşil-beyazlı temsilcimizin orta saha oyuncusu Alper Uludağ, önceki gün gerçekleştirilen antrenmanda takımdan ayrı fizyoterapist Arif Yıldırım yönetiminde çalıştı. Uzun bir sakatlık dönemi geçiren başarılı futbolcu Alper Uludağ, sahalara dönmek için sabırsızlandığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.