Konyaspor Paşa’ya Bileniyor

Konyaspor Paşa’ya Bileniyor
Konyaspor, Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı. Yeşil-beyazlılar İstanbul’a ise pazar günü gidecek. Ligin kalan bölümünde zorlu maçlara çıkacak olan temsilcimiz, Kasımpaşa maçıyla yeni bir çıkış yakalamak istiyor

KONYASPOR, Süper Lig’in 30. haftasında 15 Mart Pazartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı. Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana, tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Alper Uludağ, Marin Anicic, Barış Yardımcı katılmadı. Dün saat 14.30’da yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda yeşil-beyazlı futbolcular kanat ve duran top organizasyonu üzerinde durdu. İdmanı şut çalışmasıyla tamamladı.

 

KONYASPOR Teknik Direktörü İlhan Palut’un yapılan idmanda futbolcularını uyardığı öğrenildi. Futbolcularından saha içinde daha fazla iletişim kurmalarını isteyen Palut’un, “Daha fazla mücadele etmeliyiz, daha istekli olmalıyız. Fenerbahçe maçını unutacağız. Her maç birbirinden önemli ve değerli puanlar, bu haftayı telafi etmeliyiz çünkü alt sırlardaki takımlar kazanıyor” dediği öğrenildi. Yeşil-beyazlılar bugün yapacağı idmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürecek. Anadolu Kartalı, pazar günü ise İstanbul’a giderek kampa girecek. Öte yandan son 3 maçta kazanamayan Konyaspor’u kritik bir süreç bekliyor.

 

YEŞİL-beyazlı ekip, Kasımpaşa maçıyla başlayacak süreçte üst üste önemli maçlara çıkacak. Ligde kalma yolunda henüz rahatlayamayan Anadolu Kartalı, alt sıralardan tamamen uzaklaşmak istiyor. Sezonun bitmesine 13 hafta kalırken, Konyaspor deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçıyla başlayacak süreçte çok önemli sınavlara çıkacak. Takım sayısının artmasıyla ligde kalma barajının bu sezon 40’a kadar çıkması bekleniyor. Bu sezon 4 takımın düşecek olması nedeniyle Konyaspor işi sıkı tutuyor. Temsilcimiz, Süper Lig’de kalan 13 maçından alacağı sonuçlarla sezonu iyi bir noktada tamamlamayı hedefliyor.

 

 

 

 *HÜSEYİN TURGUT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.