Konyaspor Rekor Üstüne Rekor Kırdı!

Konyaspor Rekor Üstüne Rekor Kırdı!
Konyaspor, Hatayspor maçını kazandı ve gol yemeyerek yeni rekorlar kırdı.

Konyaspor, Hatayspor maçını kazandı ve gol yemeyerek yeni rekorlar kırdı. Yeşil-beyazlı ekip, bu sezon kalesini gole kapattı ve ilk kez 6 maçlık gol yememe serisi yakaladı.

Aynı zamanda da 6. haftalar itibariyle en iyi puanına imza attı. Anadolu Kartalı, rakibi karşısında gol yememesiyle, 22. sezonunu geçirdiği Süper Lig’de ilk kez üst üste 6 maçta kalesini gole kapatmış oldu

Konyaspor, daha önce iki kez üst üste 5 maçlık gol yememe serileri yakalamıştı. İlhan Palut’un ekibi, ev sahibi takım statüsünde oynadığı maçta gol yemedi ve kulüp tarihinde ilk kez bir sezonda iç sahadaki ilk 3 mücadelede kalesini gole kapattı.

Konya temsilcisi, Giresun deplasmanında da ağlarını rakibe kapatarak 21 yıl sonra Süper Lig’in ilk 5 maçında gol yemeyen ilk takım olmuştu.

Konyaspor, Hatay maçında da kalesinde geçit vermedi ve Süper Lig tarihinde bir sezonda ilk 6 maçında da kalesini gole kapatan ikinci takım oldu. Daha önce Trabzonspor, 1986-1987 sezonunun ilk 6 maçta gol yememişti. Konyaspor, Hatayspor maçını kazanmasıyla kulüp tarihinde ilk 6 haftanın puan rekorunu da kırdı.

Yeşil-beyazlı ekip, 6. haftalar itibari ile en çok puanı geçen sezon toplamış ve hanesine 12 puan yazdırmıştı. Anadolu Kartalı, rakibini mağlup ederek puanını 14’e çıkardı ve İlhan Palut yönetiminde 6. hafta itibari ile en iyi puanını yakaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.