Konyaspor Topbaşı Yaptı

Konyaspor Topbaşı Yaptı
Süper Lig’in 8. haftasında milli ara sonrası iç sahada Ümraniyespor ile karşılaşacak Konyaspor, dün öğleden sonra Kayacık Tesisleri’nde toplandı ve Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde haftanın ilk idmanını gerçekleştirdi.

Konyaspor’da 4 günlük izin sona erdi. Süper Lig’in 8. haftasında milli ara sonrası iç sahada Ümraniyespor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı temsilcimiz, dün öğleden sonra Kayacık Tesisleri’nde toplandı ve Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde haftanın ilk idmanını gerçekleştirdi. Antrenmana tedavileri süren futbolcular ile milli takımlara giden İbrahim Sehic, Amir, Zymer Bytyqi, Endri Çekiçi ve Francisco Calvo katılmadı. Anadolu Kartalı bugün yapacağı antrenmanla Ümraniyespor mesaisini sürdürecek. Yeşil-beyazlılar ayrıca takım bulunması halinde hafta sonunu hazırlık maçıyla değerlendirmek istiyor. Bu konuda bazı takımlarla görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan ve ilk 6 maçta kalesinde gol görmeyerek kulüp tarihi rekoruna imza atan Konyaspor, Galatasaray yenilgisini kafasına çok takmazken, Ümraniyespor mücadelesiyle birlikte yeni bir seri yakalamayı amaçlıyor. Yeşil-beyazlı temsilcimizin Teknik Direktörü İlhan Palut’un da idman öncesi yaptığı toplantıda futbolcularından Galatasaray maçını unutmalarını, Ümraniyespor maçına motive olmalarını istediği ifade edildi.

Ayrıca programda değişiklik olmaması durumunda hazırlık maçının gününe göre futbolcuların hafta sonu bir günlük izine çıkacağı öğrenirken, Ümraniyespor maçının hazırlıklarının pazartesi günü yeniden başlayacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.