Konyaspor Yeni Başlangıç İstiyor!

Konyaspor Yeni Başlangıç İstiyor!
Konyaspor, yeni Teknik Direktör İlhan Palut ile çıkacağı ilk Süper Lig maçında Denizlispor’u yenmek ve yeni bir sayfa açmayı amaçlıyor.

Altı maçtır kazanamayan yeşil-beyazlılar kritik virajı kayıpsız geçerek hem düşme hattından uzaklaşmak, hem de yeni bir sayfa açmak istiyor

Rakip Denizlispor ise ligde kötü günler geçiriyor. Denizlispor, son 10 maçta kendi evinde oynadığı 6 müsabakada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, deplasmanda oynadığı 4 maçta ise 2 beraberlik 2 mağlubiyet alarak galibiyet güzü göremedi. Yeşil-siyahlı ekip 24. hafta sonunda ligde toplamda 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 yenilgi alarak 18 puanla 21. sırada yer alıyor. Hakan Kutlu yönetiminde yoluna devam eden Denizlispor, 25. haftada deplasmanda oynayacağı Konyaspor’u yenerek üst sıralara tırmanmaya çalışacak.

Ligde 6 maçtır kazanamayan ve düşüşte olan Anadolu Kartalı, son sırada yer alan Denizlispor engelini kayıpsız geçerek hem düşme hattıyla puan farkını açmak, hem de 3 puan hasretine son vermek istiyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz ayrıca son haftalarda gol sevinci de yaşayamıyor. Ligdeki son golünü Trabzon deplasmanında atan Konyaspor, daha sonra sırasıyla oynadığı maçlarda Antalyaspor, Gençlerbirliği ve Beşiktaş filelerini havalandıramadı.

 

 

 

 

 

 

 

(Hüseyin Turgut)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.