Konyaspor’da Beklenen Görüşme Gerçekleşti: Transferde Bugün Düğmeye Basılacak

Konyaspor’da Beklenen Görüşme Gerçekleşti:  Transferde Bugün Düğmeye Basılacak
Konyaspor’un yeni Başkanı Fatih Özgökçen ile yönetim, Teknik Direktör İlhan Palut'la bir araya geldi. Yeşil-beyazlılarda bugünden itibaren iç ve dış transfer çalışmaları için düğmeye basılacak. Ayrıca Konya temsilcisinde yeni sezon hazırlıkları ise 28 Haziran’da başlayacak

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör İlhan Palut'la hafta sonunda bir araya geldi. Bir başka deyişle yeşil-beyazlılarda beklenen görüşme gerçekleşti ve takımın durumu ile yeni sezon planlaması masaya yatırıldı.

Konyaspor yönetimi Fatih Özgökçen başkanlığında kulüp binasında geçtiğimiz cumartesi günü toplandı. Toplantıya Teknik Direktör İlhan Palut da katıldı. Geçtiğimiz sezonun kısa bir değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda yeni sezon hazırlıkları, futbolcuların durumu ve kadrodaki eksiklikler konuşuldu.

Teknik Direktör İlhan Palut, transfere ihtiyaç duyulan mevkilerle ilgili Başkan Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyelerine ayrıntılı bilgi verdi.

İlhan Palut ayrıca transfer listesini de yönetime sundu.

 

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen görüşmeyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Teknik Direktörümüz İlhan Palut hocamla durum değerlendirmesi yaptık. Öncelikli konularla ilgili ivedi şekilde neler yapabileceğimizi detaylarıyla konuştuk” ifadelerini kullandı. Toplantının ardından Konyaspor'da transfer çalışmalarının bugünden itibaren başlayacağı öğrenildi. Alınan bilgiye göre toplantıda yapılacak transfer sayısının belirlenmediği, iç transferin durumuna göre dış transferin şekilleneceği öğrenildi. Yeşil-beyazlı yönetim, teknik patron İlhan Palut’un raporu doğrultusunda transfer çalışmaları için düğmeye bugün itibariyle basacak ve iç ve dış transferde belirlenen isimlerle görüşmelere start verilecek. Öte yandan Konyaspor’da izin 28 Haziran’da sona eriyor. Yeşil-beyazlılar bu tarihte toplanacak ve yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü Konya’da yapacak. Daha sonra ise ikinci etap çalışmaları için yurt içinde 15 günlük bir kamp programı uygulanacak.

 

 

 

 

(Hüseyin Turgut)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.