Konyaspor’da Transferde Öncelikler Belirlendi? Hangi Bölgeye Takviye Yapılması İstendi

Konyaspor’da Transferde Öncelikler Belirlendi? Hangi Bölgeye Takviye Yapılması İstendi
Konyaspor’da transfer çalışmaları hız kazanırken, önceliğin...

Konyaspor’da transfer çalışmaları hız kazanırken, önceliğin hücum bölgesine verileceği belirtildi. Teknik Direktör İlhan Palut’un takımın savunma anlamında sıkıntı yaşamadığı, ancak hücum bölgesine takviyenin şart olduğu yönde rapor sunduğu öğrenildi

 

 

Konyaspor’da yeni sezon transfer çalışmalarında izlenecek yol haritası netlik kazanmaya başladı. Yeşil-beyazlı takımın teknik patronu İlhan Palut ile yönetimin yaptığı uzun görüşme sonrasında genç çalıştırıcıdan kapsamlı bir rapor alındı. Başkan Fatih Özgökçen başkanlığında yapılan toplantıda mevcut kadronun durumuyla, yapılacak transferlerin mevkisi masaya yatırıldı.

Başkan Fatih Özgökçen ve yönetime kapsamlı bir sunum yapan İlhan Palut, transfer isteklerini de bu toplantıda yönetime iletti.

Takımın defansta sorun yaşamadığını ve bu nedenle geçtiğimiz sezonki defans kurgusunun korunması gerektiğini belirten İlhan Palut, hücum hattına ise takviye yapılmasının şart olduğunu ifade etti.

 

Geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen görüşmede, transferi düşünülen mevkiler ise forvet, kanat bölgesi ile 8-10 numara pozisyonları olarak belirlendi. İlhan Palut’un sözleşmesi sona eren ancak takımda kalmasını istediği oyuncuları da yönetime ilettiği öğrenilirken, bu oyuncular arasında Jevtovic’in de olduğu belirtildi.

Ayrıca yeşil-beyazlı temsilcide kaleye de bir takviye olabileceği öğrenilirken, sözleşmesi sona eren Eray ile yola devam edilmemesi halinde, İbrahim Sehic’i zorlayacak bir file bekçisinin kadroya dahil edileceği ifade edildi. Takımın mali durumunu da masaya yatıran ve bu hafta içinde transfer bütçesini belirleyecek Konyaspor yönetimi oluşan tabloya göre iç ve dış transfer çalışmalarına start verecek.

 

Geçmiş dönemden kalan borç miktarı nedeniyle transferde eli çok rahat olmayan Konyaspor yönetiminin kaynak arayışı içinde olduğu ve 100. yıl sezonunda sıkıntı yaşanmayacak bir kadro oluşturmayı planladığı da gelen bilgiler arasında.

Öte yandan iç transferde sözleşmesi sona eren ve geçtiğimiz sezonun büyük bölümünü sakatlığı nedeniyle maç yapmadan geçiren Alper Uludağ ile sözleşme yenilenmesi konusunda kararı Teknik Direktör İlhan Palut’un vereceği öğrenildi.

Miya ve Kravets ile sözleşme feshi yapmayı düşünen Konyaspor yönetiminin, İlhan Palut’un istediği doğrultusunda Alper ile yeni sözleşme imzalayabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.