Konyaspor’un Antalya Kampı’nda Yoğun Mesaisi

Konyaspor’un Antalya Kampı’nda Yoğun Mesaisi
Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada hazırlıklarına devam eden Konyaspor, Antalya kampında hazırlıklarını sürdürüyor.

Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada hazırlıklarına devam eden Konyaspor, Antalya kampında hazırlıklarını sürdürüyor.

Antalya’da sabah saatlerinde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı.Dar alanda oyun ile devam eden antrenman, çift kale maç ile sona erdi

Yeşil-beyazlılar hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Antalya Kampı

Konyaspor, lig hazırlıklarının ikinci bölümünü Antalya’da yaklaşık 10 gün boyunca burada yoğun bir çalışma dönemi geçirecek. Ayrıca kampta hazırlık maçları da oynanması planlanıyor.

Antalya kampında yoğun bir antrenman programından geçecek Konyaspor’da milli takımda bulunan Calvo dışında eksik bulunmuyor. Kampta özellikle hücum çalışmalarına ağırlık verileceği ifade edildi. Süper Lig’de oynadığı son maçlarda pozisyonları golle sonuçlandırma konusunda sıkıntılar yaşayan Anadolu Kartalı’nda, teknik patron İlhan Palut’un hücum oyuncularıyla özel olarak ilgileneceği de gelen bilgiler arasında.

Yeşil-beyazlı temsilci, Antalya kampında ayrıca duran toplar konusunda da özel çalışmalar yapmayı planlıyor. Süper Lig’de geride kalan 14 maçta kornerden hiç gol bulamayan yeşil-beyazlılar, kamp süresince köşe atışları konusunda özel çalışmalar yapmayı amaçlıyor.

Konyaspor, Antalya Belek kampında antrenmanların yanı sıra hazırlık maçları da oynamayı planlıyor. Yönetimin hazırlık maçları için birkaç takımla görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Anadolu Kartalı, 2022 Dünya Kupası arası sonrasında ilk olarak Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur Eleme maçında Spor Toto 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Bodrumspor’u konuk edecek. Anadolu Kartalı, bu maçın ardından ise Süper Lig’in 15. hafta maçında evinde Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Anadolu Kartalı, Dünya Kupası sonrasında oynanacak bu iki maçı da kazanarak, çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.