Konyaspor’un forma kampanyasına siyasilerden destek

Konyaspor’un forma kampanyasına siyasilerden destek
SP Konya Milletvekili Abulkadir Karaduman ve İl Başkanı Hüseyin Saydam, Konyaspor’un forma kampanyasına destek oldu. Milletvekili Karaduman: “İnşallah bu yıl Konyaspor'umuz adına en başarılı yılı hep birlikte yaşarız. Bu anlamda takımımıza elimizden gelen bütün desteği Konyalılar olarak vereceğimizden şüphemiz yok”

Konyaspor'un forma kampanyasına destekler devam ediyor.

Saadet Partisi (SP) Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ve İl Başkanı Hüseyin Saydam Konyaspor Store'den aldıkları 15 adet Konyaspor formasıyla kulübe destek oldu.

"KONYASPOR VE TARAFTARIMIZA GÜVENİYORUZ"

Konyaspor'a bütün Konyalılar'ın destek vermesi gerektiğini ifade eden milletvekili Abdulkadir Karaduman, "Konyasporu'muzun başlattığı forma kampanyasına Saadet Partisi olarak verdiğimiz sözü yerine getirdik. İnşallah bu yıl Konyaspor'umuz adına en başarılı yılı hep birlikte yaşarız. Bu anlamda takımımıza elimizden gelen bütün desteği Konyalılar olarak vereceğimizden şüphemiz yok. Umarım geçtiğimiz yıllarda yaşanan hakem hatalarının tekrarını yaşamayız. Saadet Partisi olarak Konya’mızn önemli bir değeri olan Konyaspor'un yıl sonunda şampiyon olması temennisinde bulunuyoruz. Konyaspor'umuza ve taraftarımıza güveniyoruz" dedi.

(Müslüm Evci / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.