Konyaspor’un hedefi ilk 10

Konyaspor’un hedefi ilk 10
Süper Lig’de sezonun sona ermesine 9 maç kala, zirve ve alt sıralardaki heyecan giderek artıyor. Son dönemece biraz daha rahat giren Konyaspor, kalan maçlarda iyi skorlar alıp sezonu ilk 10 içinde bitirmeyi planlıyor. Temsilcimizde Sivas hazırlıkları da başladı

KONYASPOR’da, pazar günü oynanacak Sivasspor maçının hazırlıkları ara vermeden başladı. Yeşil-beyazlılar, Ankaragücü maçı sonrasında izin yapmazken, dün öğleden sonra Kayacık Tesisleri’nde toplandı ve Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde haftanın ilk çalışmasını yaptı. Anadolu Kartalı cumartesi günü yapacağı idmanın ardından da Sivas’a giderek kampa girecek. Süper Lig’de sezonun sona ermesine 9 maç kala, zirve ve alt sıralardaki çekişme bütün hızıyla sürüyor. Konyaspor ise son haftalarda aldığı başarılı sonuçlar ve topladığı puanlarla ligin sonuna rahat giren takımlar arasında yer aldı.

 

İSMAİL Kartal’ın ayrılmasından sonra göreve gelen İlhan Palut ile güzel bir dönem geçiren ve genç çalıştırıcısıyla çıktığı 9 maçta sadece 1 yenilgi alan yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu dönemde topladığı 16 puanla kendisini tehlikeli bölgenin dışına attı. İlhan Palut ile çıktığı maçlarda 1.7’lik puan ortalaması yakalayan Konyaspor kalan 9 haftada ise toplayacağı puanlarla ligi ilk 10 içinde bitirmeye çalışacak. Zorlu bir maç programının içine girecek Konyaspor sırasıyla; Sivasspor (D), Kayserispor, Çaykur Rizespor (D), Hatayspor, Galatasaray (D), Karagümrük, Göztepe (D), Trabzonspor ve Antalyaspor (D) ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar 9 maçlık bu dönemden en az kayıpla çıkmak hedefinde olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.