Konyaspor’un Trafiği Yoğun

Konyaspor’un Trafiği Yoğun
Konyaspor, Dünya Kupası arası sonrasında yoğun bir maç temposunun içine girecek. Ara sonrası ilk maçını Türkiye Kupası’nda Bodrumspor ile Konya’da oynayacak olan yeşil-beyazlılar, Ocak ayında ise ligde birbirinden zorlu karşılaşmalara çıkacak

Konyaspor, Dünya Kupası arası sonrasında yoğun bir maç trafiğinin içine girecek. Spor Toto Süper Lig’e Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle yaklaşık 45 günlük ara verilirken, bu aranın yarısı sona erdi. Ligdeki son maçını Kayserispor deplasmanında oynayan ve lig arasına galibiyetle moralli giren Arabam.com Konyaspor, bu maçın ardından 24 Kasım’a kadar dinlenme fırsatı buldu. Yeşil-beyazlılar, 10 günlük iznin ardından Kayacık Tesisleri’nde toplanarak Süper Lig hazırlıklarının ilk etabını günde çift antrenman yaparak tamamladı. Anadolu Kartalı, geçtiğimiz salı günü de Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da Zeljeznicar ekibiyle dostluk maçında karşılaştı. Temsilcimiz, 2-1 kazandığı dostluk maçında oynadığı futbolla gelecek haftalar adına iyi sinyaller verdi.

 

Anadolu Kartalı, Süper Lig hazırlıklarının ikinci etabı için ise cumartesi günü Antalya Belek’te kampa girecek. Burada yaklaşık 10 günlük bir hazırlık dönemi geçirecek olan yeşil-beyazlılar ardından Konya’ya dönecek ve Türkiye Kupası 5. Tur Eleme maçında konuk edeceği Bodrumspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak. Yeşil-beyazlılar bu maçla birlikte ise yoğun bir maç temposu içine girecek. Teknik Direktör İlhan Palut ve öğrencileri 34 günde, 7 müsabaka oynayacak. Konyaspor, Dünya Kupası arası sonrasında ilk maçına 21, 22 veya 23 Aralık’ta Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur müsabakasında Bodrumspor’a karşı çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, daha sonra 24, 25 veya 26 Aralık’ta Alanyaspor ile Süper Lig maçında ter dökecek.

 

SÜPER Lig’de 16. haftayı fikstür gereği maç yapmadan geçirecek olan Konyaspor, Ocak ayında ligde birbirinden zorlu karşılaşmalarda galibiyet arayacak. Yeni yılın ilk karşılaşmasında Sivasspor’u konuk edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu müsabakanın ardından Fatih Karagümrük deplasmanına gidecek. Anadolu Kartalı, sezonun ilk yarısını evinde oynayacağı Beşiktaş maçıyla tamamlayacak. Ligde devre arası olmayacak ve yeşil-beyazlılar, ikinci yarının ilk haftasında da Ankaragücü’nü konuk edecek. Konyaspor, Ocak ayının son maçında ise Başakşehir deplasmanına gidecek. Üst sıralardan kopmak istemeyen ve bu sezon da Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Teknik Direktör İlhan Palut yönetimindeki Konyaspor, bu süreci en az hasarla atlatmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.