Konyaspor’un Volkan Bayarslan ile Yüzü Gülüyor!

Konyaspor’un Volkan Bayarslan ile Yüzü Gülüyor!
Konyaspor’un pazar günü deplasmanda oynayacağı kritik Alanyaspor karşılaşmasını yönetecek olan hakem Volkan Bayarslan'ın düdük çaldığı 15 maçta temsilcimiz 2 kez yenilgi aldı

KONYASPOR’UN bugün deplasmanda oynayacağı kritik Alanyaspor karşılaşmasını yönetecek olan hakem Volkan Bayarslan'ın düdük çaldığı 15 maçta temsilcimiz 2 kez yenilgi aldı. Bu sezon Süper Lig'de 8, Spor Toto 1. Lig'de 2 ve Türkiye Kupası'nda 3 maçta görev yapan Volkan Bayarslan, Konyaspor’un bugüne kadar 15 maçında düdük çaldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Bayarslan 2 kez de penaltı noktasını gösterirken 26 kez de sarı kartına başvurdu. Yeşil-beyazlılar, Volkan Bayarslan’ın yönetiminde rakip filelere 16 gol atarken, kalesinde ise 9 gol gördü. Anadolu Kartalı, en farklı galibiyetlerini ise 3-0’lık skorlarla elde ederken 20 puan toplama başarısı yakaladı.

Konyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 27.haftasında deplasmanda oynayacağı Alanyaspor karşılaşması Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda saat 16.00’da mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.