Kravets ve Miya Yolcu

Kravets ve Miya Yolcu
Konyaspor’da dış transfer çalışmaları devam ederken, içte de ayrılacak futbolcular netlik kazanmaya başladı. Yeşil-beyazlılarda kadroda düşünülmeyen Miya ve Kravets’in menajerleri Konya’ya davet edildi

Konyaspor’da dış transfer çalışmaları devam ederken, içte de ayrılacak futbolcular netlik kazanmaya başladı. Dış transferde listede yer alan isimlerle ilk temaslar kurulurken, iç transferde ise İlhan Palut’un raporu doğrultusunda düğmeye basıldı. Teknik patron Palut’un içte geniş kapsamlı bir rapor hazırladığı öğrenildi. Buna göre yeşil-beyazlı yönetimin mevcut kadroda bulunan 12 yabancıdan 2’siyle yola devam etmeyi düşünmüyor. Geçtiğimiz sezon özellikle ligin ikinci yarısında istenen verimin alınamadığı Artem Kravets ve sezon başından beri kötü bir performans sergileyen Miya, Palut’un önümüzdeki sezon düşündüğü kadroda yer almıyor.

 

Teknik Direktör İlhan Palut’un bu görüşü sonrasında harekete geçen Konyaspor yönetimi Kravets ve Miya’nın menajerlerini Konya’ya davet etti. Yapılacak görüşme sonunda iki futbolcuyla sözleşmelerin fesih edilmesi bekleniyor. Yeşil-beyazlı temsilcimizde bu iki isimle yolların ayrılması durumunda bu mevkiler için yerli ve yabancı futbolcularla temasa geçilecek. Öte yandan Erdon Daci’nin de yeni sezonda kiralanmasının gündeme geldiği belirtildi. Bu futbolcunun durumu da dış transferdeki gidişata göre şekillenecek. Ayrıca Konyaspor’da teknik heyet Alper Uludağ için kararını verdi. Yeşil-beyazlı ekip, sakatlık nedeniyle sezonu erken kapatan deneyimli sol beki takımda tutmak amacında.

 

Konyaspor, 30 yaşındaki oyuncunun sözleşmesini uzatmak adına teklifte bulunacak. Mayıs ayının başında takımdan ayrı olarak koşulara başlayan Alper Uludağ, tatilde de bireysel çalışmalarına devam ediyor. 30 yaşındaki sol bek ile hafta sonu bir görüşme gerçekleştirileceği belirtildi. Görüşme olumlu sonuçlanırsa Alper ile yeni sözleşme imzalanacak. Yine kaleci Eray Birniçan da kendisine sunulan teklifi kabul etmesi durumunda yeni sezonda da yeşil-beyazlı formayı giyecek. Takımda kalması adına girişimlerin devam ettiği Marko Jevtovic’in önümüzdeki günlerde son kararını vermesi bekleniyor. Bu oyuncu için fiyat artırımı yapan yönetim, Jevtovic ile sözleşme yenileme konusunda şartları zorluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.