Mekpan Bayilerini İkinci Kez Buluşturdu

Mekpan Bayilerini İkinci Kez Buluşturdu
“BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”: Mekpan Panel’in ikinci bayi toplantısını gerçekleştirdiği Antalya’da konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, “Bayi toplantımızın ana teması olan ‘Birlikte Güçlüyüz’ mesajıyla sektörde birlikte büyüyeceğiz. Ülkemize ve milletimize sağlayacağımız katma değer bizleri ve sizler için mutluluk vericidir” dedi.

Mekpan Panel, yurtiçinde ve yurt dışındaki bayilerini Antalya Belek’te bir otelde buluşturdu. İki gün süren toplantı da bayilerle 2018 yılı değerlendirilerek, 2019 yılı hedefleri konuşuldu.

Bayi toplantısının açılışında konuşan Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı “Birlikte güçlüyüz” dedi.

“Ülkemizin içinde bulunduğu süreçte ve olumsuz piyasa koşullara karşısında siz bayilerimizin desteği ve müşterilerimizin katkısıyla ayakta kalarak, sektörde büyümemizi sürdürüyoruz” diyen Celalettin Hakan Katırcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Doğudan batıya, güneyden kuzeye et ile tırnak olduğumuz bu coğrafyada çözüm ortaklarımız ile birlikte çok değerli yollar kat ettik. Bu uğurda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 2011 yılında endüstriyel mimaride önemli bir yalıtım ve yapı malzemesi olan sandviç panel üretimine başlayarak Mekpan Panel ’i kurduk. Mekpan Panel olarak 36 bin metrekare açık alan, 8 bin metrekare kapalı alanda üretimlerimiz devam ediyor. Bugün geldiğimiz noktada sizlerin de katkılarıyla sektörde yüzde 10’lara varan bir pazar payı yakaladık.  Sahip olduğumuz üretim teknolojisi sayesinde Türkiye’de tek hatla, en verimli ve kaliteli üretimi yapmaktayız. 50 kişiye doğrudan istihdam sağlamaktayız.  Bayi toplantımızın ana teması olan ‘Birlikte Güçlüyüz’ mesajıyla sektörde birlikte büyüyeceğiz. Ülkemize ve milletimize sağlayacağımız katma değer bizleri ve sizler için mutluluk vericidir. Bizler hep birlikte Mekpan ailesi olarak başardığımız işler ile gurur duyarken, başaracağımıza inandığımız hedefler için birlikte yol alacağımıza her geçen gün sayıca çoğalacağımıza yürekten inanıyorum. Sözlerimin sonuna gelirken, bayi toplantımıza katıldığınız için sizlere ve bu bayi toplantısının organizasyonunda emeği geçen herkese ve Düzey Turizme de teşekkür ediyorum.”

“İHRACATA AĞIRLIK VERECEĞİZ”

Bu yıl ihracata ağırlık vereceklerini ifade eden Celalettin Hakan Katırcı, sözlerini şöyle sürdürdü.

“Mekpan Panel olarak bu yıl içinde ihracata ağırlık vereceğiz. Bir taraftan teknolojik yatırımlar yaparken, ürünlerimizin kalitesini iyileştirmeye yönelik yatırımlarımız devam ediyor. Üretim hattımızın kalbi olan Poliüretan kısmını tam otomatik sisteme geçirdik. Kurulu kapasitemizin yüzde 75’ini kullanır hale geldik. Sektörde biraz yavaşlamalar olsa da bugün üretim kapasitemiz yüzde 75’in üzerindedir. Geldiğimiz noktada 30’dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Bu ülke sayasını çoğaltarak, ülkemizi ekonomik anlamda katkı yapma çabamızı sürdüreceğiz.”

EN ÇOK CİRO YAPAN BAYİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Toplantıda, 2018 yılı içinde En Çok Ciro Yapan Bayilerinden 1.ye İki Kişilik Amerika Turu, 2.ye İki kişilik Umre Turu ve 3.ye de İki kişilik 1 Hafta Antalya Tatili hediye edildi.

Bayilerle yapılan tavla turnuvasında da, 1.’ye, Scooter Motor 100 cc, 2.ye Scooter Motor 50 cc verilirken, 3.ye Dağ Bisikleti hediye edildi. 

 Daha sonra bayiler için Motivasyon atölyesi gerçekleştirildi. Takım oyunları halinde gerçekleşen etkinliklerde keyifli ve eğlenceli bir hafta sonu geçirdiler. İki gün süren Mekpan Panel’in Bayi Toplantısı, gala yemeğiyle sona erdi.

Mekpan Metal Panel Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’nin Bayi toplantısına Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, Fabrika Müdürü Salih Emre Ünübol, Satış Müdürü Halil Karagöz, Üretim Planlama Sorumlusu Erşen Bay, Satış Uzmanları Uğur Karakurt ile Sezer Özgüner ve firmanın yurtiçi ve yurtdışından pek çok bayisi katıldı.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.