Mekpan, Project Katar 2019 Fuarında Ürünlerini Tanıttı

Mekpan, Project Katar 2019 Fuarında Ürünlerini Tanıttı
Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı: “Üretim hacmimizin yüzde 20’sini Ortadoğu, Afrika, Avrupa ve Güney Amerika bölgelerine ihraç etmekteyiz”

Her geçen gün ihracatını artıran Mekpan Panel, Project Katar 2019 Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarında müşterileri ile buluşarak, ürünlerini tanıttı.

Fuarı hakkında bilgi veren Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, “2018 yılında Katar da birçok proje yaptık. Bu ülkede bir pazarımız oluştu. Project Katar 2019 Yapı ve İnşaat Malzemeleri fuarına katıldık. Fuardaki stantta müşterilerimizle buluşarak, ürünlerimizi tanıttık” diye konuştu.

Mekpan Panel olarak son iki yıldır ihracata ağırlık verdiklerine işaret eden Celalettin Hakan Katırcı, şunları kaydetti:

“Üretim hacmimizin yüzde 20’sini Ortadoğu, Afrika, Avrupa ve Güney Amerika bölgelerine ihraç etmekteyiz. İhracatımızı yükseltmek için yurt dışı fuarlarına katılarak ürünlerimizi tanıtıp, müşterilerimizle buluşuyoruz. Project Katar 2019 fuarında ürünlerimizi tanıtırken, ülkemizi ve şehrimizi temsil etmekten dolayı da mutlu olduk. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan firmamızın ürünleri, uygulamada daha pratik ve ekonomiktir. Amacımız, döviz girdisi sağlayarak ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaktadır. Hedefimiz, dünya pazarında söz sahibi olmak. Bunun içinde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

“ÜRÜNLERİMİZİ 20’DEN FAZLA ÜLKEYİ İHRACAT EDİYORUZ”

Bu yılda ihracata ağırlık vereceklerini ifade eden Celalettin Hakan Katırcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yapı sektöründe çatı ve cephe paneli uygulamalarında klasik çözümler dışında yeni ve modern çözümler sunuyoruz. Mekpan panel olarak yüzey profilinde Post panel, Siding panel ve Sinüs panel gibi yeni ürünlerimizle, dolgu malzemesi olarak Poliüretan(PUR) ve Polizosiyanürat(PIR) uygulamamızla Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Geldiğimiz noktada Mekpan Panel olarak, üretim hacmini yüzde 20’sini yirmiden fazla ülkeye ihracat yapmaktayız. Ağırlıklı olarak ihracat yaptığımız ülkeler İran, Azerbaycan, Türkmenistan, Gürcistan, Irak, İran, Fas, Afrika, Avrupa ve Güney Amerika’dan oluşuyor. Hedefimiz Dünya pazarlarında söz sahibi olmak ve ürünlerimizi pazarlamaktır. Bu yıl içinde ihracatımızı büyütmekle birlikte bayi ağımızı genişleteceğiz. Artan talepler noktasında da üretim kapasitemizi artıracağız. Ar-Ge çalışmalarına daha ağırlık vererek ürünlerimizin kalitesini artırırken, yeni üretimlerde düşünüyoruz. Kaliteden taviz vermeyen firma olarak üretime başladığımız ilk yılda ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri ve TSE belgelerini alarak çevre adaptasyonunu sağlamaktayız. Bundan sonra üretim ve hizmetlerimize müşteri memnuniyetinden hiçbir şekilde taviz vermeden devam ettireceğiz. Amacımız, şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine ve istihdamını katkı vermektir.”

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.