Meram’ın Sorunları Masaya Yatırıldı

Meram’ın Sorunları Masaya Yatırıldı
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş bir araya gelerek Şükran Mahallesi başta olmak üzere Meram’ın sorunlarını masaya yatırdı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bir araya gelerek Meram çalışmalarını masaya yatırdı. Daha çok Şükran Mahallesi’nde yaşanan sürecin değerlendirildiği toplantıda Başkan Kavuş, Başkan Altay’a gelinen durumla ilgili sunum eşliğinde detaylı bilgi verdi. Son olarak Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Üyeleri ile Şükran Mahallesinde gerçekleştirdikleri incelemelerin sonuçlarını da Başkan Altay’a aktaran Başkan Kavuş, kurul üyelerinin görüş ve önerilerini de anlattı.

Gerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin gerekse Meram Belediyesinin yürüttüğü çalışmaların detaylarının da masaya yatırıldığı görüşmede Başkan Altay’da Meram’ın birçok sorununda olduğu gibi bu sorununda da Meram Belediyesinin yanında olduklarının altını çizerek, sürecin hızlanması ya da en mükemmel sonucun yakalanması adına Büyükşehir Belediyesi olarak destek vermeye ve sorumluluk almaya devam edeceklerini belirtti.

Başkan Kavuş ise bu desteklerinden dolayı Başkan Altay’a şükranlarını sundu.  Bu destekler sayesinde projenin bir an önce tamamlanacağını ve Konya’nın sosyal hayatına ve turizmine önemli katkı sunacak bölgenin olabilecek en erken sürede şehre kazandırılacağı vurgusu yaptı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.