Merve Ve Burçak Mutluluğa ‘Evet’ Dediler

Merve Ve Burçak Mutluluğa ‘Evet’ Dediler
Emekli Eğitimci Sultan Karatekin ve Cengiz Karatekin’in kızları Merve İle Latife Tüter ve Erhan Tüter’in oğulları Tedem Eğitim Kurumları bünyesindeki Tedem Koleji Müdürü Burçak Tüter, kıyılan nikâh ve düğünle dünya evine girerek, mutluluğa ‘evet’ dediler.

Emekli Eğitimci Sultan Karatekin ve Cengiz Karatekin’in kızları Merve İle Latife Tüter ve Erhan Tüter’in oğulları Tedem Eğitim Kurumları bünyesindeki Tedem Koleji Müdürü Burçak Tüter, kıyılan nikâh ve düğünle dünya evine girerek, mutluluğa  ‘evet’ dediler.  

Konya’da bir düğün ve kongre merkezinde gerçekleştirilen Merve ve Burçak çiftçinin nikâh şahitliğini, Kırıkkale Keskin Hâkimi Kerem Ergün, Tedem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Yılmaz, Av. Tarkan Büyükoktar ve Av. Beytullah Çetin yaptı.

Düğüne, her iki ailenin yakınları, dostları, akrabaları, Eğitim-İş Sendikası yöneticileri, ADD Konya Şube Başkanı Sinan Düzenli ve yönetim kurulu üyeleri, Tedem Eğitim Kurumları yöneticileri ve öğretmenleri, çalışanlarıyla, Konya siyasetinden çok sayıda katılım oldu.

Her iki aile düğüne katılarak, mutlu günlerini paylaşanlara teşekkür ederek, çeşitli ikramlarda bulundu.  

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.