Milletvekili Karaduman’dan TSYD Konya’ya ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Milletvekili Karaduman’dan TSYD Konya’ya ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti
Saadet Partisi (SP) Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman ve İl Başkanı Hüseyin Saydam, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanlığına yeniden seçilen Murat Dönmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi (SP) Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman ve İl Başkanı Hüseyin Saydam, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanlığına yeniden seçilen Murat Dönmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  TSYD Şube binasında gerçekleşen ziyarette İkinci Başkan Mürsel Çetin,  Genel Sekreter Hüseyin Avni Uğur ve Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Türkoğlu da hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, dernek faaliyetleri ve projeleri hakkında Karaduman ve Saydam’a bilgi verdi.

Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, genel kurulda güven tazeleyen Başkan Murat Dönmez ve yönetimine görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

SP Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam da Murat Dönmez ve ekibine hayırlı ve başarılı görevler diledi. 

Konyaspor ve milli takımın konuşulduğu ziyarette Milletvekili Karaduman, EURO 2020’de mücadele edecek Türkiye A Milli Takımına başarı dileğinde bulunarak, “Milli takımımızı pandemi dolayısıyla belki tribünden destekleyemiyoruz ama tüm gönlümüz ile futbolcularımızın milli takımımızın yanındayız. İnşallah başarılı sonuçlar ile bizleri gururlandıracaklardır” ifadelerini kullandı. 

SP Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, Konyaspor’a da yeni sezonda başarı dileğinde bulundu.  

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam da A Milli Takım ve Konyaspor’a başarı diledi.

Ziyaretin sonunda İl Başkanı Saydam TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez’e Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kitabını armağan etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.