Muharrem Karabacak: “Konya İçin Tarihi Bir An”

Muharrem Karabacak: “Konya İçin Tarihi Bir An”
KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak: “Otuz yıldır gündemde olan Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nin dönüşümü için tarihi bir an”

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, “Otuz yıldır gündemde olan Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nin dönüşümü için tarihi bir an” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nin taşınması projesi kapsamında Konya Yeni Sanayi Sitesi’nin temeli atıldı.

Programda konuşan KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, “Otuz yıldır gündemde olan Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nin dönüşümü için tarihi bir an. Böylesine önemli bir projeyi Konya’mıza kazandıran başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Sayın Bakanımızın şahsına ve ekibine, kıymetli milletvekillerimize, TOKİ Başkanımıza ve özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

TOKİ Başkan Vekili Ömer Faruk Karabayır, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, eski Başbakan Binail Yıldırım birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından dört etapta tamamlanacak ve toplam 2 bin 690 sanayi dükkanı ile 134 ticari dükkanın yer alacağı Konya Yeni Sanayi Sitesi’nin temeli dualarla atıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.