Murat Peksomlu: “Hedefimiz Dünya Standartlarının Üzerinde Hizmet Sunmak”

Murat Peksomlu: “Hedefimiz Dünya Standartlarının Üzerinde Hizmet Sunmak”
Novotel & İbis Hotel Konya Yeni Genel Müdürü Murat Peksomlu: “Böylesine enerjik ve çalışkan bir aileye katılmaktan çok mutluyum, dünya standartlarında sunduğumuz hizmetimizin üzerine birçok şey katarak faaliyet göstermeye devam edeceğiz”

Novotel & İbis Hotel Konya Yeni Genel Müdürü Murat Peksomlu, “Böylesine enerjik ve çalışkan bir aileye katılmaktan çok mutluyum, dünya standartlarında sunduğumuz hizmetimizin üzerine birçok şey katarak faaliyet göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Kısa bir süre önce Novotel&İbis Konya Genel Müdürlüğü görevine getirilen Murat Peksomlu, basın mensuplarıyla tanışma toplantısında bir araya geldi.

Genel Müdür Peksomlu, “Dünyanın lider uluslararası otel işletmecisi Accor Hotels sektörde edindiği tecrübe ve birikimini Anadolu misafirperverliği ile harmanlayarak Türkiye pazarında, dünya standartlarında hizmet kalitesi ile müşteri memnuniyetini her yeni oteliyle en üst seviyeye taşımaya devam ediyor. Bu vizyonun doğal bir uzantısı olarak da pek çok ödül kazanan Accor Hotels gün geçtikçe dinamik yapısını zamanın gerekliliklerine uygun hale getirmek için oldukça fazla çaba harcıyor” ifadelerini kullandı.

Accor Hotels'in benzersiz vizyonuyla Konya'da misafirlerine hizmet veren iki markası; Novotel & İbis Hotel Konya’nın benzersiz deneyimin iki adresi olarak dikkati çektiğine değinen Genel Müdür Peksomlu, "Böylesine enerjik ve çalışkan bir aileye katılmaktan çok mutluyum, dünya standartlarında sunduğumuz hizmetimizin üzerine birçok şey katarak faaliyet göstermeye devam edeceğiz" diyerek duygu ve düşüncelerini tüm basın mensuplarıyla paylaştı.

Peksomlu, otel yönetiminin gerçekleştirmeyi planladığı yeni projeler hakkında bilgi verdi.

Novotel Hotel Konya’da düzenlenen toplantıya Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, As Başkan Tolga Durmaz, Genel Sekreter Selahattin Akçakaya, Mali İşler Sorumlusu Mürsel Çetin ve Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Parlak’ın yanı sıra yerel basın mensupları katıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.