Mustafa Kalaycı: “Konya Ehline Emanettir”

Mustafa Kalaycı: “Konya Ehline Emanettir”
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı: “Konya yeni bir başarı için kararını vermiştir. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız da Uğur İbrahim Altay’dır. Konya ehline emanettir. Allah muvaffakiyetler versin. Konya her hizmetin en güzeline en iyisine layıktır”

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, “Konya yeni bir başarı için kararını vermiştir. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız da Uğur İbrahim Altay’dır. Konya ehline emanettir. Allah muvaffakiyetler versin. Konya her hizmetin en güzeline en iyisine layıktır” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay’ın, Konya için hazırladıkları yeni dönem projelerini Benim Şehrim isimli programda kamuoyuyla paylaştı.

Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve yoğun bir katılımla gerçekleşen programa Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, AK Parti ve MHP Konya Milletvekilleri, belediye başkanları, başkan adayları, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek, AK Parti ve MHP Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve İlçe başkanları, Meclis üyeleri, basın mensupları ile çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Altay’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Kalaycı, “Konya yeni bir zafer için hazırdır. Konya yeni bir diriliş için heyecanlıdır” ifadelerini kullandı.  

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kalaycı, “Konya, yeni bir başarı için kararını vermiştir. Beka için milli karar, cumhur için istikrar diyor. Sağduyunun birlikteliği, Cumhur İttifakı diyor. 31 ilçemizde AK Parti’den olsun, Milliyetçi Hareket Partisi’nden olsun, tüm belediye başkan adaylarımız, belediye meclis üyelerimiz olsun hepsi Cumhur İttifakı’nın adayıdır. Ayrımız gayrımız yoktur. Elbette ki Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız da Uğur İbrahim Altay’dır. Konya ehline emanettir. Allah muvaffakiyetler versin. Konya her hizmetin en güzeline en iyisine layıktır” diye konuştu.

 (Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.