Öğrencilerden Alkışlanacak Etkinlik

Öğrencilerden Alkışlanacak Etkinlik
Karatay Bist Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü öğrenciler el ele verip Ramazanda ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü.

Ramazan ayının yardımlaşma günleri olduğu bilincinde olan Konyalılar bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmeye devam ediyor.

Bu anlamda harekete geçen Karatay Bist Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü öğretmen ve öğrencileri Konyalı bir gurup hayırseverle iletişime geçti.

Okul bölgesindeki ihtiyaç sahibi ailelere börek ve tahinli pide dağıtmak için hayırseverlerden destek isteyen öğrenciler, hayırseverlerden anında olumu yanıt alınca kolları sıvadı. Hayırseverlerin verdiği maddi destekle Karatay Bist Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü öğrencileri ihtiyaç sahipleri için gerçekleştirilen etkinlikte tahinli pideler ve peynirli kır börek yaptı.

Okul bölgesinde bulunan ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret eden öğrenciler, hazırladıkları paketlere pide ve börekleri kapı kapı gezip dağıttı. İhtiyaç sahibi aileler öğrencilere teşekkür etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.