Oğulcan Ülgün: ‘Başarılı Bir Futbol Sergiledik’

Oğulcan Ülgün: ‘Başarılı Bir Futbol Sergiledik’
Konyaspor’un sezon başında Altınordu’dan transfer ettiği orta saha futbolcusu Oğulcan Ülgün, bu sezon ilk kez Galatasaray karşısında sahaya 11’de çıktı

KONYASPOR’un sezon başında Altınordu’dan transfer ettiği orta saha futbolcusu Oğulcan Ülgün, bu sezon ilk kez Galatasaray karşısında sahaya 11’de çıktı. Maçta iyi bir görüntü veren genç futbolcu, maç sonu yaptığı açıklamada Galatasaray maçını değerlendirdi.

Oğulcan Ülgün, “Öncelikle çok heyecanlıydım. Geldiğim günden bu yana ilk defa 11’de şans buldum. Hocam bu zamanı doğru buldu, bu zaman benim için gerçekten doğru bir zamanmış. Böyle bir atmosferde oynadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Maçtan önce de konuşmuştuk, taktiğimiz Galatasaray’ı sahasından kolay kolay çıkarmamaktı. Rakibi sahamıza yaklaştırmamak adına baskı kurduk. Ancak maçın başında rakip golü buldu. Bence iyi oynadık, Galatasaray gibi bir takım süreye oynuyorsa, bu bizim başarılı bir futbol ortaya koyduğumuzu gösterir. İkinci yarıda hızlı hücumlarla şans bulduk, pozisyonlara girdik ama golü bulamadık. Önemli olan bu futbolu Kayserispor karşısında da sergilemek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.