Ömeranlı’da Modern Hastane Binası Hizmete Açıldı

Ömeranlı’da Modern Hastane Binası Hizmete Açıldı
Kulu ilçesine bağlı Ömeranlı Mahallesi’nde hizmet sunacak olan Kulu Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası tüm birimleri ve son model teknolojik cihazları ile birlikte vatandaşlara sağlık hizmeti sunmaya başladı.

Kulu ilçesine bağlı Ömeranlı Mahallesi’nde hizmet sunacak olan Kulu Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası tüm birimleri ve son model teknolojik cihazları ile birlikte vatandaşlara sağlık hizmeti sunmaya başladı. Yaklaşık 15 ay gibi kısa bir süre önce temeli atılan hastane pandemi şartlarına rağmen hızlı bir şekilde tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı.

Ömeranlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kulu Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası’nda incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, hastane ek hizmet binasında 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu, 2 birimli aile sağlığı merkezi ve toplum sağlığı çalışmalarının yanı sıra acil servis hizmetinin bir arada yürütüleceğini belirterek hastanenin 7 gün 24 saat vatandaşlara sağlık hizmeti sunacağını vurguladı.

 Hastanede 8 Temmuz Perşembe gününden itibaren dahiliye ile birlikte çocuk sağlığı ve hastalıkları polikliniklerinin muayeneye başladığını da ifade eden Prof. Dr. Koç, “Kulu, özellikle yaz aylarında nüfusu yaklaşık 3 kat artan ve bölgesel konumu itibari ile de önem arz eden bir ilçemiz. Ömeranlı Mahallesi’ne yapılan bu hastanemizle birlikte vatandaşlarımız sağlık hizmetine çok daha rahat bir şekilde ulaşabilecekler ve acil hastalarımızın ilk müdahaleleri burada yapılabilecektir” dedi.

Prof. Dr. Koç, hastane de laboratuvar ve görüntüleme hizmetlerinin de verileceğini söyledi.

Ömeranlı Entegre Devlet Hastanesi İnşaatının 15 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getiren Prof. Dr. Koç, “Hastanemizin tamamlanmasında ve hizmete açılması noktasında her türlü desteği bizlere sağlayan başta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere, milletvekillerimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.