Özboyacı: ‘Türkiye’nin Geleceği Adına Çok Memnunuz’

Özboyacı: ‘Türkiye’nin Geleceği Adına Çok Memnunuz’
AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı: “Gelecek planlamalarımızı vatandaşlarımızla konuşuyor, onlara yapılan hizmetleri yüz yüze anlatabiliyoruz. Türkiye’nin geleceği adına bundan hem vatandaşlarımız hem de biz çok memnunuz”

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Meram’da gerçekleştirdikleri ziyaretlere ilişkin, “Bu ziyaretlerde gelecek planlamalarımızı da vatandaşlarımızla konuşuyor, onlara yapılan hizmetleri yüz yüze anlatabiliyoruz. Türkiye’nin geleceği adına bundan hem vatandaşlarımız hem de biz çok memnunuz” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram’da gençler başta olmak üzere esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet etti.

Özboyacı ve Kavuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Sefa Danışık ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Cadde Meram İş Merkezi ve Melikşah Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirirken Evliya Çelebi Parkı’nda da vatandaşlarla buluştu. Bölgede bulunan işyerlerinde esnaflarla sohbet eden heyet kafelerde gençler başta olmak üzere vatandaşlarla sohbet etti.

Kavuş: “Milletimizle İç İçe Hizmet ve Siyaset Anlayışımız Bizi Diğer Tüm Siyasi Anlayışlardan Ayırıyor”

Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, AK Parti’nin siyaset ve hizmet anlayışının, bugüne dek hiçbir siyasi harekette bulunmayan farklılıklarının ve özelliklerinin bulunduğunu kaydeden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Biz siyaseti de hizmeti de hemşehrilerimizle birlikte yapıyor, onlardan ve onların fikirlerinden yararlanıyor hatta ilham alıyoruz. Bu bizi diğer tüm siyasi anlayışlardan ayırıyor. Biz bu ziyaretleri sadece seçim dönemlerinde değil sürekli olarak gerçekleştiriyoruz. Milletimiz de bunun farkında olarak bugüne değin bizi hep destekledi ve desteklemeye de devam ediyor. Bunun bilinci ile bugün Konya Milletvekilimiz Selman Özboyacı ve ilçe teşkilat üyelerimizle birlikte Meram esnafına ziyarette bulunup vatandaşlarımızla ve gençlerimizle sohbet ettik” diye konuştu. 

Özboyacı: “Biz Hizmet Yolunda Hep Vatandaşlarımızla Birlikte Yürüdük”

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ise sadece ilçenin, şehrin değil tüm ülkenin kazancı anlamı taşıyan bu ziyaretlerin önemine işaret ederek, “Her ziyaretimizi, belediyelerimizin ve hükümetimizin gerçekleştirdiği hizmetlerin kamuoyundaki yansımalarını yerinde görmek, eksikleri yerinde tespit etmek, vatandaşlarımızın beklentilerini öğrenmek adına önemsiyor ve sıklıkla tekrarlıyoruz. Bu ziyaretlerde gelecek planlamalarımızı da vatandaşlarımızla konuşuyor, onlara yapılan hizmetleri yüz yüze anlatabiliyoruz. Türkiye’nin geleceği adına bundan hem vatandaşlarımız hem de biz çok memnunuz. Bu sebeple her daim sahadayız ve sahada olmaya, bu yolu vatandaşlarımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz.”

 (Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.