Özgökçen: ‘Tek Düşüncemiz Konyaspor’u Marka Haline

Özgökçen: ‘Tek Düşüncemiz Konyaspor’u Marka Haline
TSYD Konya Şubesi yönetiminin ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde konuşan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, tek düşüncelerinin Konyaspor’u marka haline getirmek olduğunu, bunun için de herkesten ve her kesimden destek beklediklerini söyledi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ve şube yönetimi, Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yer alan kulüp idari binasında gerçekleşen nezaket ziyaretinde TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ile birlikte 2.Başkanlar Tolga Durmaz, Mürsel Çetin, muhasip Hüseyin Turgut ve üyeler Kemal Soylu ile Ferhat Türkoğlu da hazır bulundu.

Başkan Murat Dönmez, Konyaspor'un her zamanda yanında olduklarını, bundan sonra aynı şekilde takıma katkı vermeye devam edeceklerinin altını çizerken, Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen de, tek düşüncelerinin Konyaspor’u marka haline getirmek olduğunu, bunun için de herkesten ve her kesimden destek beklediklerini söyledi.

Görüş-alışverişinin yapıldığı ziyaretin sonunda TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez günün anısına Başkan Fatih Özgökçen’e plaket takdim etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.