‘Paldır Güldür Şov’ Büyük Beğeni Topladı

‘Paldır Güldür Şov’ Büyük Beğeni Topladı
Selçuklu Belediyesi Sanat Akademisi'nde tiyatro eğitimi alan öğrencilerin sahneledikleri "Paldır Güldür Şov" isimli tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı.

Selçuklu Belediyesi Sanat Akademisi bünyesinde hizmet veren Çocuk Tiyatrosu verdiği eğitimlerle geleceğin mimarı çocukların yeteneklerini ortaya çıkartarak onların kişisel ve kültürel gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde düzenlenen "Paldır Güldür Şov" isimli tiyatro gösterisi bu kez daha yoğun bir seyirci topluluğu önünde sergilendi. Tiyatroda rol alan çocuklar sergiledikleri sahne performansı ile seyirciden tam not aldı.

Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum Salonu’nda düzenlenen ve Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer’in de keyifle izlediği oyuna tiyatro eğitimi alan çocukların velileri de eşlik etti.

Oyun sonrasında protokol üyeleri gösteri de sahne alan çocuklara ödül takdim etti. Program günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.