Paparacı: ‘Yeni Döneme Damga Vurmak İstiyoruz’

Paparacı: ‘Yeni Döneme Damga Vurmak İstiyoruz’
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimlerinde ‘Meslekte Dayanışma Gurubu’ndan İbrahim Paparacı başkanlığa adaylığını açıkladı.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Olağan Genel Kurulu yaklaşırken Meslekte Dayanışma Gurubundan İbrahim Paparacı başkanlığa adaylığını açıkladı.  Meslekte Dayanışma Grubu olarak Mayıs ayında gerçekleşecek oda seçimleri için sahalara çıktıklarını ifade eden Paparacı, “Meslekte Dayanışma Grubu olarak yola çıktığımız 2016 yılından bu güne kadar oda seçimleriyle sonuca etki etmiş, yön vermiş bir grup olarak yine yeniden 2022 oda seçimlerimiz için Meslekte Dayanışma Grubu olarak sahalarda meslektaşlarımızla buluşuyoruz. Odamızda geçmiş dönemlerde görev almış abilerimiz ve üstatlarımızın bize bırakmış olduğu mirası bugüne kadar hizmet yarışı bilerek bayrağı en yükseklere taşımaya gayret ettik” ifadelerini kullandı.

Meslekte Dayanışma Grubu Ekip Ve Kadrolarıyla Geleceğe Yön Verecektir

Meslekleri ve meslektaşları için yapacakları çok şeyin olduğuna dikkat çeken Paparacı, sözlerini şöyle sürdürdü, “Mesleğimizin çok sayıda sorunu var. Bu sorunlara yeri geldi neşter attık, yeri geldi tedavi ettik ama yapmak istediğimiz çok sayıda hizmet var meslektaşlarımız için. Bizler Mali tatil dönemine gelen beyannamelerin bir sonraki dönemde verilmesini istiyoruz. Bunu yapma adına ekibimiz ve ben şahsen sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Meslek camiamızın en büyük sorunlarından bir tanesi de haksız rekabet ve tahsilat sorunu. Bu problemin çözümü kolay ama üzerine giden yok.  Bizlerin meslektaşlarımıza vaadimiz büro standartları basit anlamda kota uygulamasının zemini oluşturarak uygulamaya geçirmektir.  Bu sistemin uygulanmasında hem haksız rekabet ortadan kalkacak. Hem de müşterimizi biz seçeceğimizden tahsilat sorunu ortadan kalkacak. Ve yeni büro açan üyelerimizin en büyük sıkıntısı olan müşteri bulmak gibi bir çabası olmayacak.  Mali Müşavirler olarak her şeyi hak etmekteyiz.  Meslekte Dayanışma Grubu olarak yeni döneme damga vurmak için. Mesleğimize ve meslektaşlarımıza saygınlık kazandırmak için. Haksız rekabet ve tahsilat sorununu çözmek için, Yeni büro açan üyelere müşteri kazanımı için, tam anlamıyla mali tatil için, hakkımız olan arabulucuyu almak için bu mesleğin mihenk taşı olmak için 15 Mayıs 2022 tarihinde odamızın yapılacak seçimlerinde Meslekte Dayanışma Grubu ekip ve kadrolarıyla geleceğe yön verecektir. Dün yaptığımız gibi bugün de taşın altına elimizi değil vücudumuzu koyduk.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.