Pekyatırmacı: ‘Ziyaretler Hizmet Planlamamıza Katkı Sağlıyor’

Pekyatırmacı: ‘Ziyaretler Hizmet Planlamamıza Katkı Sağlıyor’
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Nişantaş Mahallesi’nde iş yeri ziyareti gerçekleştirerek esnaflarla görüştü.

Selçuklu’da her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye büyük önem veren Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, mahalle ve esnaf ziyaretlerini Nişantaş Mahallesi’yle sürdürdü.  Dr. Hulusi Baybal Caddesi’ndesi üzerinde yer alan iş yerlerini ziyaret eden Başkan Pekyatırmacı, mahalle sakinleri ve esnaflarla görüşerek istişarelerde bulundu onlardan gelen istek ve önerileri dinledi.

“Ziyaretler Hizmet Planlamamıza Katkı Sağlıyor”

Selçuklu’da hizmet kalitesinin arttırılması için ziyaret ve istişarelere büyük önem verdiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Yaptığımız bu ziyaretler ile mahallelerin hizmet ihtiyaçlarını tespit ederken, hemşehrilerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sağlayacak hizmetleri istişare ediyoruz. Bu çalışmalarımızı yürütürken en büyük desteği aldığımız hemşehrilerimizi görüşlerini önemsiyoruz. Esnafımız da mahalle muhtarlarımız gibi bölgeyi en iyi tanıyan, mahallelerimizin ihtiyaçlarını bilen kesim içerisinde yer alıyor. Dolayısıyla bu ziyaretler hizmet planlamamıza da önemli katkılar sağlamış oluyor. Tüm esnaf kardeşlerimize işlerinde bereketli kazançlar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.