Polisten Sokağa Çıkma Yasağına Uyanlara Teşekkür, Uymayan 338 Kişiye Ceza

Polisten Sokağa Çıkma Yasağına Uyanlara Teşekkür, Uymayan 338 Kişiye Ceza
Konya Emniyet Müdürlüğü, Covid-19 ile mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağı uygulamasında evlerinde kalıp kurallara uyan vatandaşlara ‘Birlikte Başaracağız’ ifadeleriyle teşekkür ederken, uymayanlara ise ceza işlem yaptı.

Konya Emniyet Müdürlüğü, ‘Birlikte Başaracağız’ başlığıyla yayımladığı mesajında, ‘Covid-19 ile mücadele kapsamında ekiplerimizce gerçekleştirilen sokağa çıkma yasağı uygulamalarına evlerinde kalıp, kurallara uyarak bizlere destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz’ ifadelerine yer verirken, tedbirlere uyamayanlara cezai işlem uyguladı.

Konya polisi, Covid-19 ile mücadele kapsamında kent genelinde yaptığı denetimlerde, sosyal mesafe, maske ve sokağa çıkma yasağını ihlal eden 338 kişiye işlem yaptı. Umuma açık 3 işyeri ise faaliyetten men edildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Covid-19 ile mücadele kapsamında kent genelinde yaptığı denetimlerde, sosyal mesafe, maske ve sokağa çıkma yasağını ihlal eden 335 kişiye işlem yaptı. Polis, denetimlerde umuma açık 3 işyerini faaliyetten men ederken, iki işyeri sorumlusu hakkında ‘Mühür Bozma’, bir işyeri sorumlusu hakkında da ‘Bulaşıcı Hastalıklara İlişkin Tedbirlere Aykırı Davranmak’tan adli işlem yaptı.

(Haber Merkezi /Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.