Potada Yol Haritası Çizildi

Potada Yol Haritası Çizildi
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Basketbol Şube Sorumlusu yöneticilerden Hakan Faydasıçok ve Sami Pirinç ve Genel Menajer Yaşar Berber ile bir araya gelirken yeni sezon planlaması konuşuldu. Temsilcimizde ilk olarak antrenör konusu netleştirilecek

Konyaspor Kulübü’nde futbolun ardından basketbolda da yeni sezon masaya yatırıldı. Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Basketbol Şube Sorumlusu yöneticilerden Hakan Faydasıçok ve Sami Pirinç ve Genel Menajer Yaşar Berber ile bir araya gelirken yeni sezon planlaması konuşuldu. Basketbol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’da, Başkan Fatih Özgökçen, Basketbol Şube Sorumlusu yöneticilerden Hakan Faydasıçok, Sami Pirinç ve Genel Menejer Yaşar Berber ile bir araya geldi. Dün akşam gerçekleştirilen toplantıda yeni sezon hedefinin Süper Lig olarak belirlendiği kaydedilirken, Başkan Fatih Özgökçen’in güçlü bir kadro kurulması yönünde çalışmaların başlatılmasını istediği belirtildi.

 

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Genel Menajerimiz Yaşar Berber ve basketbol şubemizden sorumlu yöneticilerimizle yeni sezon planlamaları için bir araya geldik. Yol haritamız ve hedeflerimizle ilgili istişarelerde bulunduk” ifadelerine yer verdi. Geçtiğimiz sezon inişli-çıkışlı bir grafik çizen ve sezona geç başlamasına karşın Play-Off’a kalma başarısı gösteren yeşil-beyazlılar, yarı finalde Semt77 Yalovaspor’a serilerde 3-1 yenilerek Süper Lig’e yükselme şansını kaybetmişti. Konyaspor Basketbol’da ilk olarak önümüzdeki günlerde antrenör konusu netleştirilecek ve ardından Temmuz ayı başı itibariyle kadro kurma çalışmaları başlatılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.