Raşit Okutan Lokantacılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Raşit Okutan Lokantacılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Konya Lokantacılar ve Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Raşit Okutan: “Sektörümüzde yaşanan tahribatı, açılan bu yaraları bir nebze sarabilmek ve meslektaşlarımıza meslek odamız olarak yeni projeler, yeni hizmetler yapabilmek adına adaylığımı koymuş bulunmaktayım”

Konya Lokantacılar ve Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Raşit Okutan, “Sektörümüzde yaşanan tahribatı, açılan bu yaraları bir nebze sarabilmek ve meslektaşlarımıza meslek odamız olarak yeni projeler, yeni hizmetler yapabilmek adına adaylığımı koymuş bulunmaktayım” dedi.

Okutan, Konya’da bir lokantada düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıkladı.

Yaşamıyla ilgili kısa bilgiler veren Okutan, “ Yaklaşık 20 yıldır çeşitli firmalarda profesyonel aşçılık yaptım. Farklı görevlerde çalıştım. Aşçılık, kebapçılık, dönercilik ve mutfak şefliği gibi görevlerde bulundum.  2015 yılından bu yana kendi işyerlerimi işletmekteyim” dedi.

İki yıl önce dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının birçok sektörde olduğu gibi hizmet sektörünün de ciddi olarak etkilendiğine işaret eden Okutan, “Hizmet sektörü içerisinde restoran, cafe ve benzeri yeme içme firmalarının uzun bir süre zorunlu bir şekilde kapalı tutulması sektörde ciddi yaralar açmıştır. Bu açılan hasar sektör çalışanlarını farklı meslek gruplarına yönelmesine sebep olmuştur. Ayrıca bu netice birçok restoran ve cafenin kapanması ve satılmasına sebep olmuştur. Arkadaşlarla yapmış olduğumuz istişarelerde, sektörümüzde yaşanan tahribatı, açılan bu yaraları bir nebze sarabilmek ve meslektaşlarımıza restoran, cafe, döner, kebapçılar, çiğ köfteciler olmak üzere meslek odamız olarak yeni projeler, yeni hizmetler yapabilmek adına Konya Lokantacılar ve Esnaf Odası Başkanlığı’na adaylığımı koymuş bulunmaktayım” diye konuştu.

(MÇ/Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.