Rektör Aksoy’dan, ‘Ödül Sahibi Genç İletişimciler’e Teşekkür

Rektör Aksoy’dan, ‘Ödül Sahibi Genç İletişimciler’e Teşekkür
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, Aydın Doğan Vakfı ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti iş birliğiyle düzenlenen 32. Genç İletişimciler Yarışması’nda 8 derece elde eden SÜ İletişim Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi. Aksoy, öğrencilere teşekkür belgesi verdi.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, Aydın Doğan Vakfı ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti iş birliğiyle düzenlenen 32. Genç İletişimciler Yarışması’nda 8 derece elde eden İletişim Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilere teşekkür belgesi veren Prof. Dr. Aksoy, “İletişim Fakültemiz, geçmiş dönemlerden itibaren bu tür ödülleri gelenekselleştirdi. Fakültemiz eğitim çıtasında ve kalitede, dönemler değişse de zaman geçse de ödün vermedi” dedi.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy yaptığı konuşmada, üniversite başarılarının öğrencilerin çalışmalarıyla daha kıymetli hale geldiğini söyledi. Yaptığı işe inanan, süreci bırakmayan insanların yarışa dahil olabildiğini belirten Prof. Dr. Aksoy, “Elde edilen başarılar, Sayın Dekanımızın şahsında, hocalarımızın sizlere verdiği eğitimin kalitesini gösteriyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İletişim Fakültemiz, geçmiş dönemlerden itibaren bu tür ödülleri gelenekselleştirdi. Fakültemiz eğitim çıtasında ve kalitede, dönemler değişse de zaman geçse de ödün vermedi. Sizden önceki büyükleriniz ödüller alıyordu. Sizler de geleneği devam ettiriyorsunuz. Bu bakış açısı, yetenek daha büyük kapıların önünü açacaktır. Alanınızda önemli çalışmalar yapacaksınız, büyük sanatçılar olacaksınız; belki uluslararası düzeyde isminizi duyuracaksınız. Biz de sizler başarılı oldukça gurur duyacağız. Tebrik ediyorum. Selçuk Üniversitesi ailesi olarak sizlerin başarılarıyla mutlu oluyoruz. Her zaman destekçiniziz. Yanınızdayız, sizlerle birlikteyiz” diye konuştu.

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enderhan Karakoç da öğrencilerin elde ettiği ödül ve başarılarla gelecekteki başarıları perçinleyeceğine inandığını ifade etti. TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması, Genç İletişimciler Yarışması gibi prestijli yarışmalarda ödül almak kadar başvuruda bulunmanın da önemli olduğunu aktaran Prof. Dr. Karakoç, “Üniversitemizi, hepimizi gururlandırdınız. Aynı zamanda ailenizi de gururlandırdınız. İletişim Fakültesi öğrencileri olarak örnek oldunuz, başarının ne demek olduğunu da anlattınız. Hepinizi canıgönülden tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Çiftci, Prof. Dr. Ahmet Tuğrul Polat, Genel Sekreter Prof. Dr. Kamil Beşoluk, Dekan Prof. Dr. Enderhan Karakoç, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. İmran Aslan ve Dr. Öğr. Üyesi Özlem Özgür, öğrencilere teşekkür belgesi takdim etti.

Törende belgesel kategorisinde Rabia Pınar, Mustafa Aydın, Gürkan Bulunç; televizyon haberi kategorisinde Leyla Nur Çevik, Nursultan Ural, Mustafa Aydın; radyo programcılığı kategorisinde Menşure Yorulmaz, Sefa Eryiğit, Ahmet Hamdi Kerek, Ayşegül Özbayrak; internet medya sitesi kategorisinde ise Taner Özay’a yarışmada elde ettikleri başarıları dolayısıyla teşekkür belgesi verildi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.