Sağlık Çalışanlarına Tiyatro Morali

Sağlık Çalışanlarına Tiyatro Morali
14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından Necip Fazıl Kısakürek’in eseri ‘Bir Adam Yaratmak’ isimli tiyatro oyunu tiyatro sever hekim ve sağlık çalışanları için sahnelendi.

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından Necip Fazıl Kısakürek’in eseri ‘Bir Adam Yaratmak’ isimli tiyatro oyunu tiyatro sever hekim ve sağlık çalışanları için sahnelendi. Çoğunluğu hekimlerden oluşan yaklaşık 700 sağlık çalışanının yoğun ilgi gösterdiği tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı. Sağlık çalışanları için özel olarak oynanan tiyatroyu İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmet başkan ve yardımcıları ile birlikte hastane başhekimleri de takip etti.

Tiyatro oyunu sonunda söz alan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Koç,  Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay başta olmak üzere emeği geçen tüm belediye yetkililerine anlamlı jestlerinden dolayı teşekkür etti. Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’ndan da övgü dolu sözlerle bahseden Prof. Dr. Koç, Şehir Tiyatrosu ve oyuncu kadrosunun Konya sanatı adına önemli hizmetlere imza attığına vurgu yaptı. Kısa konuşmanın ardından Prof. Dr. Koç, Şehir Tiyatroları adına oyunun yönetmeni Çağatay Çiftci’ye günün anısına çiçek ve teşekkür plaketi takdim ederek tiyatro ekibini tebrik etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.