Şahin: “Görme engellilerin hak ve çıkarlarını savunuyoruz”

Şahin: “Görme engellilerin hak ve çıkarlarını savunuyoruz”
“ALTI NOKTA KÖRLER DERNEĞİ’NİN KONYA’DA 150 ÜYESİ VAR”: Altı Nokta Körler Derneği Konya Şube Başkanı Şahin, Konya’da 150 üyelerinin bulunduğunu belirterek, asıl amaçlarının genelde tüm engellilerin özellikle görme engellilerin hak ve çıkarlarını savunan, onlara çözüm üreten bir örgüt yapısına sahip olduklarını bildirdi.

Altı Nokta Körler Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin, Konya’da 150 üyelerinin bulunduğunu belirterek, asıl amaçlarının genelde tüm engellilerin özellikle görme engellilerin hak ve çıkarlarını savunan, onlara çözüm üreten bir örgüt yapısına sahip olduklarını bildirdi.

Türkiye genelinde 33 şube içerisinde en aktif şubeler arasında ilk sıralarda geldiklerini ifade eden Şahin, yeni hizmet binasına taşındıklarını anımsattı.

Görmeyenlerin eğitim, kültür, istihdam, sağlık ve engellilerin sosyal yaşama katılmasını sağlayan önemli çalışmalara da imza atacaklarını dile getiren Şahin, Altı Nokta Körler Derneği Konya Şubesi olarak önümüzde günlerde üyelerine yönelik kurslar açacaklarını söyledi.

Şahin, Konyalıların görme engelli kardeşlerine sahip çıktığını vurguladı.

Kent genelinde 150 görme engelliye hizmet veren Altı Nokta Körler Derneği Konya Şubesi , derneklerine görme engellilerin rahat ulaşımını sağlamak amacıyla, aynı zamanda eski binalarının dar ve ferah olmaması nedeniyle yeni hizmet binasına taşınmıştı.

(Haber Kent/Özel)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.