Şahin'den TSYD Konya Şubesi’ne Ziyaret

Şahin'den TSYD Konya Şubesi’ne Ziyaret
Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin ve beraberindeki heyet, TSYD Konya Şubesi’ni ziyaret ederek yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin ve beraberindeki heyet, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi’ni ziyaret ederek yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti.

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin beraberinde Spor Hizmetleri Müdürü Bilal Yavaş, Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Ali Kamber, TOHM ve SEM Şube Müdürü Emine Koçak ve Okul Sporları ve Özel Spor Tesisleri Şube Müdürü İsmail Hakkı Gürtürk’le TSYD Konya Şubesi’ni ziyaret etti.

Şahin, kısmen de olsa pandemi koşullarına rağmen aksatmadan spor faaliyetlerine devam ettiklerini, yeni dönemde yapacakları yeni faaliyetlerle gençlere her türlü imkanı sunacaklarını söyledi. Tesisleşme konusunda da Konya olarak yoğun bir tempo içerisinde çalıştıklarını anımsatan Şahin, TSYD ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Konya'da ki gençlerin spora katılımlarını sağlanması  için üzerlerine düşeni  yapacaklarını, tüm spor faaliyetlerinin  duyurulması noktasında her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirtti.

Ziyarette TSYD Konya Şubesi Başkan Yardımcıları Tolga Durmaz ve Mürsel Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Soylu, Hüseyin Turgut, Ferhat Türkoğlu da hazır bulundu. 

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.