Şehit Teğmenimizin Adı Okul Kütüphanesi’nde Yaşatılacak

Şehit Teğmenimizin Adı Okul Kütüphanesi’nde Yaşatılacak
Şehidimiz Teğmen Fikret Dinçer’in adı, Meram Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul kütüphanesinde yaşayacak.

23 Eylül 2019 tarihinde Irak’ın kuzey bölgesinde şehit düşen Topçu Teğmen Fikret Dinçer’in adı, Meram Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul kütüphanesinde yaşayacak.

“Bir Maç Binlerce Kitap On Binlerce Öğrenci” projesi kapsamında 26 Ocak 2020 tarihinde Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumunda oynanan Konyaspor-Galatasaray maçında toplanan kitapların da bağışlandığı okul kütüphanesi, Konya’nın en kalabalık okullarından biri olan Meram Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde hizmet verecek.

Konya Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, şehidimizin isminin bu kütüphanede yaşatılacak olmasının önemine değinilerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Mızırak da tüm şehitlerimize rahmet dileyerek bir sosyal sorumluluk projesinin sonucu olan bu kütüphanenin açılmış olmasından duydukları memnuniyeti ifade etti.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de öğrencilerin şehitlerimizi asla unutmayacaklarını söyleyerek onların isimlerinin bu tür mekânlarla yaşatılmasının önemine vurgu yaptı. Kütüphanenin oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Şehidimizin ailesi de bugün hem hüzünlü hem de mutlu bir günü yaşadıklarını belirterek Şehit Topçu Teğmen Fikret Dinçer’in isminin bir kütüphanede yaşayacak olmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Şehit Topçu Teğmen Fikret Dinçer’in ailesinin de katılım sağladığı açılış törenine Konya Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Mızırak, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Konya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Murat Közoğlu ve protokol mensupları katıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.