Selçuklu Belediyesi Sabır Anaokulu'nda 29 Ekim Coşkusu

Selçuklu Belediyesi Sabır Anaokulu'nda 29 Ekim Coşkusu
Selçuklu Belediyesi Sabır Anaokulu'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. Minik öğrenciler tarafından Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yılına özel çeşitli gösteriler yapıldı, şiirler okundu.

Selçuklu Belediyesi Sabır Anaokulu'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. Minik öğrenciler tarafından Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yılına özel çeşitli gösteriler yapıldı, şiirler okundu. Öğrenciler, hazırladıkları gösterilerle göz doldurdu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende şiirden oratoryoya, ront gösterilerinden Cumhuriyet korosuna kadar birçok etkinlik gerçekleştirildi.

Selçuklu Belediyesi Sabır Anaokulu Müdürü Sevil Esmer, Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yılına özel okulda düzenledikleri törenin coşku ve sevinç içinde kutladıklarını aktardı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e minnetlerini “Cumhuriyet şarkıları ve gösterileri” eşliğinde sunduklarını kaydeden Esmer, “Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, cumhuriyet değerleri ışığında özgür bireyler yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi. 5 yaş grubu öğretmenlerinden 5-I sınıfı öğretmeni Hilal Bıçakcı ise ise şunları söyledi: “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gösterilerine öğrencilerimiz yaklaşık 1 aydan bu yana hazırlanıyordu. Çok güzel bir gösteriye imza attılar. Gösterilerimiz renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerimiz gösterilere hazırlanırken, aynı zamanda bizler de bu önemli günlerin, tarihlerin bilincini çocuklarımıza aşılamak için gereken tüm gayreti gösteriyoruz. Öğrencilerimiz çok heyecanlıydı. Ailelerimiz de bu sevince ortak oldular. Kıymetli ailelerimize de teşekkür ederiz.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.