Selçuklu’da Şampiyonluk Sevinci

Selçuklu’da Şampiyonluk Sevinci
Selçuklu Belediyespor, 2021-2022 sezonunda U18 Ligi’nde Konya şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti. Antrenör Recep Alkan, “Türkiye Şampiyonası’nda da şehrimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Selçuklu Belediyespor Kulübü U18 Futbol Takımı, 2021-2022 sezonunda U18 Ligi’nde Konya şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti. Play-Off grubunun son maçında Şehit Muharrem Samur Sahası’nda oynanan mücadelede Beyşehir Gölspor’u konuk eden Selçuklu Belediyespor, sahadan 12-0’lık skorla galip ayrılmayı başardı. Teknik Direktör Recep Alkan yönetiminde Play-Off A Grubu’nda oynadığı iki müsabakadan da galibiyetle ayrılırken kalesinde gol görmedi. Rakip filelere iki maçta 16 gol bırakan mavi-beyazlılar, B Grubu’nun şampiyonu Kasırgaspor ile birlikte Türkiye Şampiyonası’nda şehrimizi temsil etme hakkı kazandı.

Müsabakaların ardından Selçuklu Belediyespor Kulübü U18 Takımı’na şampiyonluk kupasını Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Günbaş takdim etti.

Selçuklu Belediyespor Kulübü U18 Futbol Takımı Antrenörü Recep Alkan, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Sezon başından bu yana özveriyle mücadele eden sporcularımızı tebrik ediyorum. Çalışmalarımızın karşılığını sahada almak bizleri çok mutlu etti. İnşallah hedefimiz Türkiye Şampiyonası’nda da şehrimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek. Bu konuda bizlere destek veren başta Selçuklu Belediye Başkanımız sayın Ahmet Pekyatırmacı başta olmak üzere kulüp Başkanımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.