Sendikalı Oldukları İçin İşten Çıkarıldığı İddia Edilen İşçilere CHP’den Destek

Sendikalı Oldukları İçin İşten Çıkarıldığı İddia Edilen İşçilere CHP’den Destek
Konya'da sendikalı oldukları için işten çıkarttığı iddia edilen işçilere destek veren CHP Emek Bürosu Başkanı Orhan Toprak, emeğe değer veren ve işçilerin hakları için mücadele veren parti olarak işçilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kentpar firmasının sendikalı oldukları için işten çıkarttığı iddia edilen işçilere destek veren CHP Emek Bürosu Başkanı Orhan Toprak, emeğe değer veren ve işçilerin hakları için mücadele veren parti olarak işçilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. 

CHP Konya İl Başkan Yardımcısı ve Emek Bürosu Başkanı Orhan Toprak, DİSK Konya Şube Başkanı Mustafa Tamer’le birlikte işten çıkarılan işçileri ziyaret ederek destek verdi.

İşçileri ziyarette konuşan CHP Konya İl Başkan Yardımcısı ve Emek Bürosu başkanı Orhan Toprak, “Sendikaya üye oldukları için işten atılan işçilerin sadece işçilik hakları değil, anayasal örgütlenme hakları da çiğnenmektedir. İktidar sendikasız, örgütsüz, taşerona mahkûm ve hakları gasp edilmiş işçiliği yaymak için elinden geleni yapıyor. CHP iktidarında ezilenleri tekrar güçlendireceğiz. Her zaman emeği savunan partimiz CHP, işçinin ve emekçinin yanında olup, onların haklarının elinden alınmaması için her türlü mücadeleyi vereceğiz” dedi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.